Üniversite Öğrencilerinin Yeni Adresi: Genç Akademi Kafe Sıhhiye’ye Yoğun İlgi

Ankara 13.11.2023 - 12:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:01
 

Üniversite Öğrencilerinin Yeni Adresi: Genç Akademi Kafe Sıhhiye’ye Yoğun İlgi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz” diyerek hizmete açtığı Genç Akademi Kafe Sıhhiye özellikle üniversite öğrencilerinin yeni uğrak noktası oldu. Ücretsiz giriş ve internet hizmeti, sessiz çalışma alanı ve kafeteryası ile yeni nesil gençlik merkezi her gün çok sayıda öğrenciyi ağırlıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrenci dostu projelerinden biri olan Genç Akademi Kafe Sıhhiye açıldığı günden bu yana öğrencilerin uğrak noktası oldu. Sıhhiye Çok Katlı Otopark Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında hizmete açılan yeni nesil gençlik merkezi; Cebeci ve çevresindeki üniversitelere yakın konumu, sessiz kütüphanesi, çeşitli kursların ve eğitimlerin verildiği seminer alanları, internet hizmeti ile özellikle üniversite öğrencilerinin yeni adresi oldu.   YAVAŞ: “EŞSİZ BİR GENÇLİK MERKEZİNE ÇEVİRDİK” Yeni nesil gençlik merkezi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı: “Atıl ve döküntü haldeydi.Baştan aşağı yeniledik, eşsiz bir gençlik merkezine çevirdik.Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz.”   ÖĞRENCİ DOSTU MERKEZ Ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki öğrenci dostu fiyatlarıyla yoğun ilgi gören merkez her gün çok sayıda kişiyi ağırlıyor. Haftanın her günü açık olan merkezi kullanan öğrenciler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: -Esma Türemiş: “Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim. Özellikle vize haftamız olduğu için bu aralar çok sık gelmeye başladık. Üniversiteme yakın, ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki fiyatlarla çok güzel bir yer olmuş. Çok beğendik.” -Metin Kutay Demirci: “Mühendislik öğrencisiyim. Ücretsiz girişi olan bir yer arıyordum çünkü artık kütüphanelere para vermekten sıkılmıştım. Burayı buldum sonra, çok güzel. “ -Berna Akpınar: “Başkent Üniversitesinde okuyorum. Kütüphane fiyatları çok uçtu ve zorlanıyorduk. Buranın konumu çok merkezi, girişi ücretsiz bir de kahve fiyatları çok uygun. Çok beğendik.” -Asude Ayan: “Sosyal medyadan görmüştüm burayı. Çok güzel ferah, çalışması çok zevkli. Ücretsiz internetten faydalandım. Çok beğendim. -Mehmet Sedat Gedikli: “Buraya hep geliyorum. Gayet hoş bir mekân. Fiyatları da çok uygun. Teşekkürler.” -Sena Başar: “Buraya ikinci gelişim. Üye oldum. Çok kalabalık oluyor genelde. İnternet hizmeti çok güzel. Teşekkür ederiz.” -İrem Nur Birdal: “Ankara Üniversitesinde okuyorum. Sıcak bir ortam var, konumu çok güzel. İnternet hizmeti de bizim için çok güzel. Diğer kütüphanelere göre hem ulaşım hem de fiyatlar konusunda çok çok iyi.”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz” diyerek hizmete açtığı Genç Akademi Kafe Sıhhiye özellikle üniversite öğrencilerinin yeni uğrak noktası oldu. Ücretsiz giriş ve internet hizmeti, sessiz çalışma alanı ve kafeteryası ile yeni nesil gençlik merkezi her gün çok sayıda öğrenciyi ağırlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrenci dostu projelerinden biri olan Genç Akademi Kafe Sıhhiye açıldığı günden bu yana öğrencilerin uğrak noktası oldu.

Sıhhiye Çok Katlı Otopark Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında hizmete açılan yeni nesil gençlik merkezi; Cebeci ve çevresindeki üniversitelere yakın konumu, sessiz kütüphanesi, çeşitli kursların ve eğitimlerin verildiği seminer alanları, internet hizmeti ile özellikle üniversite öğrencilerinin yeni adresi oldu.

 

YAVAŞ: “EŞSİZ BİR GENÇLİK MERKEZİNE ÇEVİRDİK”

Yeni nesil gençlik merkezi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

Atıl ve döküntü haldeydi.Baştan aşağı yeniledik, eşsiz bir gençlik merkezine çevirdik.Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz.”

 

ÖĞRENCİ DOSTU MERKEZ

Ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki öğrenci dostu fiyatlarıyla yoğun ilgi gören merkez her gün çok sayıda kişiyi ağırlıyor.

Haftanın her günü açık olan merkezi kullanan öğrenciler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Esma Türemiş: “Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim. Özellikle vize haftamız olduğu için bu aralar çok sık gelmeye başladık. Üniversiteme yakın, ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki fiyatlarla çok güzel bir yer olmuş. Çok beğendik.”

-Metin Kutay Demirci: “Mühendislik öğrencisiyim. Ücretsiz girişi olan bir yer arıyordum çünkü artık kütüphanelere para vermekten sıkılmıştım. Burayı buldum sonra, çok güzel. “

-Berna Akpınar: “Başkent Üniversitesinde okuyorum. Kütüphane fiyatları çok uçtu ve zorlanıyorduk. Buranın konumu çok merkezi, girişi ücretsiz bir de kahve fiyatları çok uygun. Çok beğendik.”

-Asude Ayan: “Sosyal medyadan görmüştüm burayı. Çok güzel ferah, çalışması çok zevkli. Ücretsiz internetten faydalandım. Çok beğendim.

-Mehmet Sedat Gedikli: “Buraya hep geliyorum. Gayet hoş bir mekân. Fiyatları da çok uygun. Teşekkürler.”

-Sena Başar: “Buraya ikinci gelişim. Üye oldum. Çok kalabalık oluyor genelde. İnternet hizmeti çok güzel. Teşekkür ederiz.”

-İrem Nur Birdal: “Ankara Üniversitesinde okuyorum. Sıcak bir ortam var, konumu çok güzel. İnternet hizmeti de bizim için çok güzel. Diğer kütüphanelere göre hem ulaşım hem de fiyatlar konusunda çok çok iyi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.