Üniversite - Gençlik Buluşması

Güncel 17.07.2023 - 14:23, Güncelleme: 17.07.2023 - 14:23
 

Üniversite - Gençlik Buluşması

Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Üniversite tanıtım günleri” büyük ilgi gördü.
70’den fazla devlet ve vakıf üniversitesi, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’nde Ankaralı gençlerle buluştu. Bu yıl üniversite sınavına girip tercih yapmayı düşünen gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri”ne gençler adeta akın etti. Söyleşilerin, tercih rehberlerinin ve birbirinden eğlenceli pek çok aktivitenin yer aldığı etkinlik, tercih sürecinde gençlerin yolunu aydınlattı. Gençlerin karar sürecine destek olmak amacıyla, 70’den fazla vakıf ve devlet üniversitesini bu organizasyonda buluşturduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Çok sayıda üniversiteyi gençlerle buluşturduk. İçlerinde vakıf üniversiteleri de var, devlet üniversiteleri de…  2 gün boyunca detaylıca inceleme imkanı buldular. Gösterilen büyük ilgi, gençlerimizin böyle bir rehberliğe ne kadar çok ihtiyacı olduğunu gösterdi. Sadece Altındağ’dan ya da Ankara’dan değil, Türkiye’nin her tarafından gençler burada buluştu. Tercihlerine, kararlarına biraz olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize…” dedi. Başkan Balcı “Tüm gençlerimiz için hayırlı olan ne ise, onun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Verecekleri karar, en doğru tercihleri olsun inşallah...” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Üniversite tanıtım günleri” büyük ilgi gördü.

70’den fazla devlet ve vakıf üniversitesi, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’nde Ankaralı gençlerle buluştu. Bu yıl üniversite sınavına girip tercih yapmayı düşünen gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için düzenlenen “ Üniversite Tanıtım Günleri”ne gençler adeta akın etti. Söyleşilerin, tercih rehberlerinin ve birbirinden eğlenceli pek çok aktivitenin yer aldığı etkinlik, tercih sürecinde gençlerin yolunu aydınlattı.

Gençlerin karar sürecine destek olmak amacıyla, 70’den fazla vakıf ve devlet üniversitesini bu organizasyonda buluşturduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Çok sayıda üniversiteyi gençlerle buluşturduk. İçlerinde vakıf üniversiteleri de var, devlet üniversiteleri de…  2 gün boyunca detaylıca inceleme imkanı buldular. Gösterilen büyük ilgi, gençlerimizin böyle bir rehberliğe ne kadar çok ihtiyacı olduğunu gösterdi. Sadece Altındağ’dan ya da Ankara’dan değil, Türkiye’nin her tarafından gençler burada buluştu. Tercihlerine, kararlarına biraz olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize…” dedi. Başkan Balcı “Tüm gençlerimiz için hayırlı olan ne ise, onun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Verecekleri karar, en doğru tercihleri olsun inşallah...” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.