Üniversite Ankara’da Okunur; Süreç ‘Dayanışma Noktası’nda Başlar

Ankara 28.08.2023 - 13:05, Güncelleme: 28.08.2023 - 13:05
 

Üniversite Ankara’da Okunur; Süreç ‘Dayanışma Noktası’nda Başlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’daki üniversitelere kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencileri AŞTİ’de kurduğu ‘Dayanışma Noktası’nda karşılamaya başlayacak. ‘Üniversite Ankara’da Okunur’ sloganıyla açılan stantta öğrencilerin soruları cevaplanarak yönlendirme yapılacak.
 Ankara’da gençlerin hayatını kolaylaştıran projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamalarına devam ediyor. Ankara’daki üniversitelere kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrenciler AŞTİ’de kurulan ‘Dayanışma Noktası’nda karşılanacak. Öğrenciler yeni geldikleri şehirde hem kendilerini yalnız hissetmeyecek hem de sorularına yanıt bulacak.   YAVAŞ: “UĞRAMAYI UNUTMAYIN, BELKİ DENK DE GELİRİZ” AŞTİ’de kurulan Danışma Masası’nı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı: “Gençler Merhaba… Siz ‘Üniversite Ankara'da Okunur’ deyince biz de sizin için karşılama komitesi kurduk. Kayıt dönemi boyunca AŞTİ’deki Dayanışma Noktamızda sizi ağırlayacak, Ankara'yı tanıtacak ve sunduğumuz imkânları anlatacağız. Uğramayı unutmayın, belki denk de geliriz.”   BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERİN YANINDA  “Üniversite Ankara’da Okunur” sloganıyla açılan stantta yükseköğrenim kaydı yaptırmaya gelen öğrencileriAŞTİ’de karşılayan ekipler Ankara’yı tanıtacak. Ekipler barınma, ulaşım, tanıtım gibi birçok alanda öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek.  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’daki üniversitelere kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencileri AŞTİ’de kurduğu ‘Dayanışma Noktası’nda karşılamaya başlayacak. ‘Üniversite Ankara’da Okunur’ sloganıyla açılan stantta öğrencilerin soruları cevaplanarak yönlendirme yapılacak.

 Ankara’da gençlerin hayatını kolaylaştıran projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu’ uygulamalarına devam ediyor.

Ankara’daki üniversitelere kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrenciler AŞTİ’de kurulan ‘Dayanışma Noktası’nda karşılanacak. Öğrenciler yeni geldikleri şehirde hem kendilerini yalnız hissetmeyecek hem de sorularına yanıt bulacak.

 

YAVAŞ: “UĞRAMAYI UNUTMAYIN, BELKİ DENK DE GELİRİZ”

AŞTİ’de kurulan Danışma Masası’nı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Gençler Merhaba… Siz ‘ Üniversite Ankara'da Okunur’ deyince biz de sizin için karşılama komitesi kurduk. Kayıt dönemi boyunca AŞTİ’deki Dayanışma Noktamızda sizi ağırlayacak, Ankara'yı tanıtacak ve sunduğumuz imkânları anlatacağız. Uğramayı unutmayın, belki denk de geliriz.”

 

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERİN YANINDA

 “ Üniversite Ankara’da Okunur” sloganıyla açılan stantta yükseköğrenim kaydı yaptırmaya gelen öğrencileriAŞTİ’de karşılayan ekipler Ankara’yı tanıtacak. Ekipler barınma, ulaşım, tanıtım gibi birçok alanda öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.