‘Umutlu’ bir arabaşı etkinliği daha gerçekleştirildi

Yerel 02.12.2023 - 12:10, Güncelleme: 02.12.2023 - 12:10
 

‘Umutlu’ bir arabaşı etkinliği daha gerçekleştirildi

Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Dernek Başkanı Kadir Bozkurt’un ev sahipliğinde düzenlenen arabaşı etkinliği gerçekleştirildi.
ANKHABER Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Arabaşı Etkinliği hemşehrileri bir kez daha buluşturdu. ARABAŞI VE SOHBET BOLLUĞU Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bozkurt’un geçen yıl aralık ayındaki etkinlikte dile getirdiği, “Bu tür etkinlikler bundan sonra da devam ettirilecek” sözü bir kez daha getirilirken, arabaşı yutulduğu kadar sohbete de doyuldu. KADİR BOZKURT’TAN TEŞEKKÜR Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bozkurt, etkinlikle ilgili paylaşımında, “Ankara’nın soğuk kış gününde içimizi ısıtan dostların buluşmasından kareler. Umutlu kasabası derneği olarak her yıl böyle güzel buluşmalar yapıyoruz bu gecede gelen dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Arabaşı Etkinliği, YOBİDAV Başkanı Durak Turan Düz ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Dernek Başkanı Kadir Bozkurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Dernek Başkanı Kadir Bozkurt’un ev sahipliğinde düzenlenen arabaşı etkinliği gerçekleştirildi.

ANKHABER

Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Arabaşı Etkinliği hemşehrileri bir kez daha buluşturdu.

ARABAŞI VE SOHBET BOLLUĞU

Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bozkurt’un geçen yıl aralık ayındaki etkinlikte dile getirdiği, “Bu tür etkinlikler bundan sonra da devam ettirilecek” sözü bir kez daha getirilirken, arabaşı yutulduğu kadar sohbete de doyuldu.

KADİR BOZKURT’TAN TEŞEKKÜR

Umutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bozkurt, etkinlikle ilgili paylaşımında, “Ankara’nın soğuk kış gününde içimizi ısıtan dostların buluşmasından kareler. Umutlu kasabası derneği olarak her yıl böyle güzel buluşmalar yapıyoruz bu gecede gelen dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Arabaşı Etkinliği, YOBİDAV Başkanı Durak Turan Düz ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Dernek Başkanı Kadir Bozkurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.