“Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” İsimli Dergi Yayında

Kültür-Sanat 21.11.2023 - 14:18, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:18
 

“Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” İsimli Dergi Yayında

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” isimli dergiyi yayınlamaya başladı. Dergide, kuruluşun ve kurtuluşun kalbi Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde tamamlanan ve devam eden projeler detaylı bir şeklide anlatıldı. Dergi, Ulus bölgesi ile çevresindeki esnaf ve vatandaşlara dağıtılacak. Online olarak da dergiye https://www.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden erişilebilecek.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte bir yandan Roma ve Cumhuriyet Dönemi’ne ait yapıları ayağa kaldırırken bir yandan da yapılan çalışmaları kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor.    Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm”  isimli dergi, hem dijital ortamda hem de yazılı olarak yayınlanmaya başlandı. Dergide ABB tarafından Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde tamamlanan ve devam eden projelere yer verildi.   BİR ULUSUN DOĞDUĞU YER BAŞKENTLİLERE TANITILIYOR Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Bir Ulusun Doğduğu Yer” sloganıyla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ön sözü ile başlayan “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” isimli dergi de 4 yıl boyunca tamamlanan ve devam eden 37 proje tanıtılıyor.    Dergi, Ulus bölgesi ile çevresindeki esnafa ve vatandaşlara dağıtılacak. Online olarak da dergiye https://www.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden erişilebilecek.    Tüm vatandaşların yürütülen önemli ve özel çalışmaları yakından tanıması için basımı gerçekleştirilen dergide şu projeler yer alıyor:   -Ulus 100. Yıl Meydanı Tamamlanıyor         -Ulus İş Hanı Ve Eski Gençlik Ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü    -Roma Tiyatrosu        -Arkeopark Ankara    -İç Kale 1. Ve 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi Tamamlandı   -İç Kale 3. Etap Çalışmaları Sürüyor -Ankara Kalesi (Kale Aydınlatma, Dış Kale Sur Duvarı Restorasyonu)      -Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı Ve 100. Yıl Şükran Anıtı   -Ulus Hali Yenileniyor           -Anafartalar Çarşısı Yenilendi          -Ulus Kültür Merkezi, Kapalı Çarşı Ve Dolmuş Durakları   -1910 Ankaragücü Meydanı  -Çerkeş Sokak Ve Çevresi     -Hükümet Caddesi    -Ulus Kent Meydanı, Kavşak Ve Bağlantı Yollarının Düzenlenmesi          -Ulus Anafartalar Belediye Çarşısı   -Konya Sokak Ve Çevresi      -Anafartalar Caddesi Yenileniyor     -Sobacılar Çarşısı       -Çıkrıkçılar Yokuşu    -Posta Caddesi           -Roma Yolu    -Bentderesi Dolmuş Durakları Rekreasyon Alanı (Arkeopark Karşısı)      -Ulus Koruma Amaçlı İmar Planı (Kaip)       -Zafer Anıtı (Ulus Atatürk Heykeli) -Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Çeşmeler     -Kale’desin Ofisi        -Gençlik, Aile Ve Çocuk Danışmanlık Merkezi        --İtfaiye Müzesi          -Gastronomi Merkezi Ve Sosyal Tesis (Eski Zenger Paşa Konağı) -Görme Engelliler İçin Müze -Ulus Ring Hattı         -Ankara Kalesi İllüstrasyon Harita   -Bellek Ankara           -21. Unesco Dünya Mirası “Ahi Şerefeddin Camisi” (Arslanhane Camisi)  -İstiklal (Eski Yahudi) Mahallesi       -Hergelen Meydanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” isimli dergiyi yayınlamaya başladı. Dergide, kuruluşun ve kurtuluşun kalbi Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde tamamlanan ve devam eden projeler detaylı bir şeklide anlatıldı. Dergi, Ulus bölgesi ile çevresindeki esnaf ve vatandaşlara dağıtılacak. Online olarak da dergiye https://www.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden erişilebilecek.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte bir yandan Roma ve Cumhuriyet Dönemi’ne ait yapıları ayağa kaldırırken bir yandan da yapılan çalışmaları kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor.

   Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm”  isimli dergi, hem dijital ortamda hem de yazılı olarak yayınlanmaya başlandı. Dergide ABB tarafından Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde tamamlanan ve devam eden projelere yer verildi.

 

BİR ULUSUN DOĞDUĞU YER BAŞKENTLİLERE TANITILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Bir Ulusun Doğduğu Yer” sloganıyla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ön sözü ile başlayan “Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Büyük Dönüşüm” isimli dergi de 4 yıl boyunca tamamlanan ve devam eden 37 proje tanıtılıyor.

   Dergi, Ulus bölgesi ile çevresindeki esnafa ve vatandaşlara dağıtılacak. Online olarak da dergiye https://www.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden erişilebilecek.

   Tüm vatandaşların yürütülen önemli ve özel çalışmaları yakından tanıması için basımı gerçekleştirilen dergide şu projeler yer alıyor:

 

-Ulus 100. Yıl Meydanı Tamamlanıyor        

-Ulus İş Hanı Ve Eski Gençlik Ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü   

-Roma Tiyatrosu       

-Arkeopark Ankara   

-İç Kale 1. Ve 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi Tamamlandı  

-İç Kale 3. Etap Çalışmaları Sürüyor

-Ankara Kalesi (Kale Aydınlatma, Dış Kale Sur Duvarı Restorasyonu)     

-Hıdırlıktepe Rekreasyon Alanı Ve 100. Yıl Şükran Anıtı  

-Ulus Hali Yenileniyor          

-Anafartalar Çarşısı Yenilendi         

-Ulus Kültür Merkezi, Kapalı Çarşı Ve Dolmuş Durakları  

-1910 Ankaragücü Meydanı 

-Çerkeş Sokak Ve Çevresi    

-Hükümet Caddesi   

-Ulus Kent Meydanı, Kavşak Ve Bağlantı Yollarının Düzenlenmesi         

-Ulus Anafartalar Belediye Çarşısı  

-Konya Sokak Ve Çevresi     

-Anafartalar Caddesi Yenileniyor    

-Sobacılar Çarşısı      

-Çıkrıkçılar Yokuşu   

-Posta Caddesi          

-Roma Yolu   

-Bentderesi Dolmuş Durakları Rekreasyon Alanı (Arkeopark Karşısı)     

-Ulus Koruma Amaçlı İmar Planı (Kaip)      

-Zafer Anıtı (Ulus Atatürk Heykeli)

-Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde Çeşmeler    

-Kale’desin Ofisi       

-Gençlik, Aile Ve Çocuk Danışmanlık Merkezi       

--İtfaiye Müzesi         

-Gastronomi Merkezi Ve Sosyal Tesis (Eski Zenger Paşa Konağı)

-Görme Engelliler İçin Müze

-Ulus Ring Hattı        

-Ankara Kalesi İllüstrasyon Harita  

-Bellek Ankara          

-21. Unesco Dünya Mirası “Ahi Şerefeddin Camisi”

(Arslanhane Camisi) 

-İstiklal (Eski Yahudi) Mahallesi      

-Hergelen Meydanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.