Türkülerin güçlü sesi Mahmut Yıldız dünya evine girdi

Yerel 20.12.2022 - 00:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 00:02
 

Türkülerin güçlü sesi Mahmut Yıldız dünya evine girdi

Yozgat türküleri başta olmak üzere, Anadolu’nun her köşesinden türküleri güçlü sesiyle yorumlayan ve büyük beğeniyle takip edilen sanatçı Mahmut Yıldız, Ankara’da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Merve Havdi ile birleştirdi…
Başta Yozgat türküleri olmak üzere Anadolu’nun her köşesinden türküleri başarıyla yorumlayan Türk Halk Müziğinin sanatçısı Mahmut Yıldız, muhteşem bir düğünle hayatını Merve Havdi ile birleştirdi. Dostları ve sevenleri genç çifti mutlu anında yalnız bırakmadı. Yozgat eski milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kırıkkaleliler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, DUYKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Aşağı Öveçler Muhtarı Kemal Üngörmüş, Yerköy İş Adamları Derneği Başkanı ve iş insanı Ayhan Çelik, DUYKON Kadın Kolları Başkanı ve Yozgatlı Hanımlar Derneği Başkanı Gülümser Gürsu, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl, DUYKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Akdağmadenililer Dernek Başkanı Osman Özdemir, Başınayayla Dernek Başkanı Servet Biçer, Derekaplancı Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, Yozgatlı iş insanı Hulusi Cankurtaran, DUYKON ve Federasyon Genel Sekreteri Ali Rıza Altan genç çifti yalnız bırakmayanlar arasındaydı.
Yozgat türküleri başta olmak üzere, Anadolu’nun her köşesinden türküleri güçlü sesiyle yorumlayan ve büyük beğeniyle takip edilen sanatçı Mahmut Yıldız, Ankara’da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Merve Havdi ile birleştirdi…

Başta Yozgat türküleri olmak üzere Anadolu’nun her köşesinden türküleri başarıyla yorumlayan Türk Halk Müziğinin sanatçısı Mahmut Yıldız, muhteşem bir düğünle hayatını Merve Havdi ile birleştirdi.

Dostları ve sevenleri genç çifti mutlu anında yalnız bırakmadı.

Yozgat eski milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kırıkkaleliler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, DUYKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Aşağı Öveçler Muhtarı Kemal Üngörmüş, Yerköy İş Adamları Derneği Başkanı ve iş insanı Ayhan Çelik, DUYKON Kadın Kolları Başkanı ve Yozgatlı Hanımlar Derneği Başkanı Gülümser Gürsu, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı Aytaç Bingöl, DUYKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Akdağmadenililer Dernek Başkanı Osman Özdemir, Başınayayla Dernek Başkanı Servet Biçer, Derekaplancı Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, Yozgatlı iş insanı Hulusi Cankurtaran, DUYKON ve Federasyon Genel Sekreteri Ali Rıza Altan genç çifti yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.