Türkiye’nin en büyük işçi sendikası Hizmet-İş

Çalışma Hayatı 31.07.2023 - 11:58, Güncelleme: 31.07.2023 - 11:58
 

Türkiye’nin en büyük işçi sendikası Hizmet-İş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2023 Temmuz Ayı İstatistikleri’ açıklandı. Buna göre Hak-İş-Hizmet-İş, Ocak 2023 istatistiklerinde 256 bin 625 olan üye sayısını 19 bin 735 artırarak 276 bin 360’a yükseltti.
Hizmet-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hizmet-İş, yayımlanan son istatistiklere göre, kısa bir dönemin ardından yeniden Türkiye’nin En Büyük İşçi Sendikası oldu. Türkiye’nin, HAK-İŞ’in ve Genel İşler İşkolu’nun En Büyük İşçi Sendikasıyız… Genel İşler İşkolunda çalışan toplam 927 bin 880 emekçinin yüzde 29,79’unu temsil eden HİZMET-İŞ Sendikamız, üyelerimizin desteğiyle Türkiye’nin HAK-İŞ’in ve Genel İşler İşkolu’nun en büyük sendikası konumunu devam ettirdi. Konfederasyonumuz HAK-İŞ, En Büyük Konfederasyon Olma Yolunda İlerliyor HAK-İŞ Konfederasyonumuz Ocak 2023’de 785 bin 297 olan üye sayısını, 823 bin 308’e yükseltti. Çalışanların güvenini kazanmaya ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden HAK-İŞ, Türkiye’nin en büyük emek konfederasyonu olma yolunda ilerliyor. İşkolumuzdaki Tüm Emekçileri Sendikamızda Örgütlenmeye ve Mücadelemize Ortak Olmaya Davet Ediyoruz… 45 yıldır yaptıklarıyla sendikal mücadeleye kılavuzluk ve liderlik eden Sendikamız HAK-İŞ/HİZMET-İŞ’e güvenen tüm emekçilere şükranlarımızı sunuyoruz. Erdemli bir sendikal inşa için Genel İşler İşkolunda çalışan tüm emekçi kardeşlerimizi Sendikamızda örgütlenmeye davet ediyoruz. Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olarak, emekçiler tarafından Sendikamıza verilen sorumluluğunun farkındayız. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası olarak dini, dili, ırkı, görüşü ne olursa olsun tüm mağdur ve mazlumların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘İşkollarındaki İşçi Sayıları ve Sendikaların Üye Sayılarına İlişkin 2023 Temmuz Ayı İstatistikleri’ açıklandı. Buna göre Hak-İş-Hizmet-İş, Ocak 2023 istatistiklerinde 256 bin 625 olan üye sayısını 19 bin 735 artırarak 276 bin 360’a yükseltti.

Hizmet-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hizmet-İş, yayımlanan son istatistiklere göre, kısa bir dönemin ardından yeniden Türkiye’nin En Büyük İşçi Sendikası oldu.

Türkiye’nin, HAK-İŞ’in ve Genel İşler İşkolu’nun En Büyük İşçi Sendikasıyız…

Genel İşler İşkolunda çalışan toplam 927 bin 880 emekçinin yüzde 29,79’unu temsil eden HİZMET-İŞ Sendikamız, üyelerimizin desteğiyle Türkiye’nin HAK-İŞ’in ve Genel İşler İşkolu’nun en büyük sendikası konumunu devam ettirdi.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ, En Büyük Konfederasyon Olma Yolunda İlerliyor

HAK-İŞ Konfederasyonumuz Ocak 2023’de 785 bin 297 olan üye sayısını, 823 bin 308’e yükseltti. Çalışanların güvenini kazanmaya ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden HAK-İŞ, Türkiye’nin en büyük emek konfederasyonu olma yolunda ilerliyor.

İşkolumuzdaki Tüm Emekçileri Sendikamızda Örgütlenmeye ve Mücadelemize Ortak Olmaya Davet Ediyoruz…

45 yıldır yaptıklarıyla sendikal mücadeleye kılavuzluk ve liderlik eden Sendikamız HAK-İŞ/HİZMET-İŞ’e güvenen tüm emekçilere şükranlarımızı sunuyoruz.

Erdemli bir sendikal inşa için Genel İşler İşkolunda çalışan tüm emekçi kardeşlerimizi Sendikamızda örgütlenmeye davet ediyoruz.

Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olarak, emekçiler tarafından Sendikamıza verilen sorumluluğunun farkındayız. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası olarak dini, dili, ırkı, görüşü ne olursa olsun tüm mağdur ve mazlumların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.