Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'na anlamlı ödül

Spor Sahnesi 15.05.2023 - 12:46, Güncelleme: 15.05.2023 - 12:46
 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'na anlamlı ödül

EUSA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, federasyonun ‘Yılın Spor Federasyonu’ seçildiğini bildirdi.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ‘Yılın Spor Federasyonu’ seçildi Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) Yönetim Kurulu Toplantısı 11-14 Mayıs günlerinde Hırvatistan’ın Split kentinde gerçekleştirildi. Toplantıya EUSA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay da katıldı. ÖDÜL EKİM AYINDA VERİLECEK Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, “Avrupa Üniversiteler Şampiyonaları ve Oyunları”nda elde ettiği başarılar ve ülkemizde organize edilen EUSA ve FISU faaliyetlerine verdiği katkıdan dolayı Avrupa Üniversite Sporları Birliği tarafından “Yılın Spor Federasyonu” seçildi. Bu başarının önemine dikkat çeken Başkan Mehmet Günay, kazanılan ödülün 12-15 Ekim 2023 günlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek olan EUSA Genel Kurulu’nda alınacağını bildirdi.
EUSA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, federasyonun ‘Yılın Spor Federasyonu’ seçildiğini bildirdi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ‘Yılın Spor Federasyonu’ seçildi

Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) Yönetim Kurulu Toplantısı 11-14 Mayıs günlerinde Hırvatistan’ın Split kentinde gerçekleştirildi.

Toplantıya EUSA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay da katıldı.

ÖDÜL EKİM AYINDA VERİLECEK

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, “Avrupa Üniversiteler Şampiyonaları ve Oyunları”nda elde ettiği başarılar ve ülkemizde organize edilen EUSA ve FISU faaliyetlerine verdiği katkıdan dolayı Avrupa Üniversite Sporları Birliği tarafından “Yılın Spor Federasyonu” seçildi.

Bu başarının önemine dikkat çeken Başkan Mehmet Günay, kazanılan ödülün 12-15 Ekim 2023 günlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek olan EUSA Genel Kurulu’nda alınacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.