Türkiye Kent Konseyi Başkanlığı Ankara'dan Kocaeli'ye geçti

Güncel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 03.02.2024 - 14:16, Güncelleme: 03.02.2024 - 14:16
 

Türkiye Kent Konseyi Başkanlığı Ankara'dan Kocaeli'ye geçti

Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, gönüllülük anlayışının devredilmesinin davranış bozukluğuna neden olmaması gerektiğini vurgulayarak, tam aksine huzur sağlaması gerektiğini belirtti.
Ankara Kent Konseyi (AKK), Cumhuriyet'in 100. Yılında Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı'nı devrettiği için özel oturum programları düzenledi. Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Zafer Savaş Şahin moderatörlüğünde gerçekleşen "Engelsiz Yaşam Kürsüsü" Özel Oturumu'na Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı konuşmacı olarak katıldı. Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Zafer Savaş Şahin, depremlerin bilimin öncülüğünde altında kalmayacağı bir dünya özlemi çekildiğini ifade etti. Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon, Hatay ve Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlere vurgu yaparak, ülkenin afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. HALİL İBRAHİM YILMAZ: HUZUR SAĞLAMASI GEREKİYOR Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Türkiye Kent Konseyi Başkanlığı görevini Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse'ye devrettiğini açıklarken, bu devirle ilgili alışılmışın dışında bir politika izlendiğini ve bu durumun özgüvenle ilgili olduğunu belirtti. Yılmaz, gönüllülük anlayışının devredilmesinin davranış bozukluğuna neden olmaması gerektiğini, aksine huzur sağlaması gerektiğini vurguladı. Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Kent Konseyi çatısı altında olmaktan duyduğu onur ve gururu dile getirerek, bu birliktelikte kentlerin birbirine değer kattığını ifade etti. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da Kocaeli'nin zengin kültürüne rağmen yerel kimlik ve kültür oluşturulması gerektiğini vurguladı.
Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, gönüllülük anlayışının devredilmesinin davranış bozukluğuna neden olmaması gerektiğini vurgulayarak, tam aksine huzur sağlaması gerektiğini belirtti.

Ankara Kent Konseyi (AKK), Cumhuriyet'in 100. Yılında Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı'nı devrettiği için özel oturum programları düzenledi.

Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Zafer Savaş Şahin moderatörlüğünde gerçekleşen "Engelsiz Yaşam Kürsüsü" Özel Oturumu'na Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı konuşmacı olarak katıldı.

Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Zafer Savaş Şahin, depremlerin bilimin öncülüğünde altında kalmayacağı bir dünya özlemi çekildiğini ifade etti. Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon, Hatay ve Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlere vurgu yaparak, ülkenin afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

HALİL İBRAHİM YILMAZ: HUZUR SAĞLAMASI GEREKİYOR

Türkiye Kent Konseyleri 14. Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Türkiye Kent Konseyi Başkanlığı görevini Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse'ye devrettiğini açıklarken, bu devirle ilgili alışılmışın dışında bir politika izlendiğini ve bu durumun özgüvenle ilgili olduğunu belirtti. Yılmaz, gönüllülük anlayışının devredilmesinin davranış bozukluğuna neden olmaması gerektiğini, aksine huzur sağlaması gerektiğini vurguladı.

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Kent Konseyi çatısı altında olmaktan duyduğu onur ve gururu dile getirerek, bu birliktelikte kentlerin birbirine değer kattığını ifade etti. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da Kocaeli'nin zengin kültürüne rağmen yerel kimlik ve kültür oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.