Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü’nde Kımız Festivali

Kültür-Sanat 20.05.2023 - 20:22, Güncelleme: 20.05.2023 - 20:22
 

Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü’nde Kımız Festivali

Dünya Kazak Kalkınma Vakfı'nca kurulan "Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü"nde önemli bir etkinlik düzenleniyor.
ANKHABER Merkezi Ankara'da bulunan "Dünya Kazak Kalkınma Vakfı'nca kurulan "Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü"nde Türksoy'un 30. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile Kazakistan Kültür Bakanlığı, Türksoy ve Kazakistan büyükelçiyle birlikte "Kımız Festivali" düzenleniyor. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda davetlinin katılması beklenen organizasyon ile söz konusu kültür köyündeki faaliyetlerin başlayacağı ve bundan sonra başka etkinliklerin de düzenleneceği belirtiliyor.
Dünya Kazak Kalkınma Vakfı'nca kurulan "Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü"nde önemli bir etkinlik düzenleniyor.

ANKHABER

Merkezi Ankara'da bulunan "Dünya Kazak Kalkınma Vakfı'nca kurulan "Türk Obası, Türk Soyları Kültür Köyü"nde Türksoy'un 30. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile Kazakistan Kültür Bakanlığı, Türksoy ve Kazakistan büyükelçiyle birlikte "Kımız Festivali" düzenleniyor.

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda davetlinin katılması beklenen organizasyon ile söz konusu kültür köyündeki faaliyetlerin başlayacağı ve bundan sonra başka etkinliklerin de düzenleneceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.