Türk Mutfağı Haftası Ankara etkinliklerinde Keçiören mutfağı ilgi gördü

Ankara 25.05.2023 - 17:01, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:01
 

Türk Mutfağı Haftası Ankara etkinliklerinde Keçiören mutfağı ilgi gördü

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 24-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri Başkent Millet Bahçesi’nde başladı...
Keçiören Belediyesinin de stant açarak katılım sağladığı gastronomi şöleninde ilçenin yöresel lezzetleri Osmanlı şerbeti, höşmerim, Ankara usulü tandır tanıtılarak, vatandaşlara ikram ediliyor. Etkinlikler sabah saat 10.00 ile akşam saat 20.00 arası gerçekleştiriliyor. Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri kapsamında Başkent’in tüm ilçelerinin kendilerine özgü zengin ve köklü gastronomi kültürü sergilenirken, kurulan organik pazarda yerel üreticilerin doğal ve geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünler satışa sunuluyor. Ayrıca mutfak lezzetlerin hazırlama yöntemleri de gözler önüne seriliyor. Etkinliğe gastronomi dünyasının önemli isimleri panel ve söyleşilerle katkı sunarken, gastronomi sohbetleri, yemek yarışmaları ve gastro şovlar da düzenleniyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 24-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri Başkent Millet Bahçesi’nde başladı...

Keçiören Belediyesinin de stant açarak katılım sağladığı gastronomi şöleninde ilçenin yöresel lezzetleri Osmanlı şerbeti, höşmerim, Ankara usulü tandır tanıtılarak, vatandaşlara ikram ediliyor. Etkinlikler sabah saat 10.00 ile akşam saat 20.00 arası gerçekleştiriliyor.

Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri kapsamında Başkent’in tüm ilçelerinin kendilerine özgü zengin ve köklü gastronomi kültürü sergilenirken, kurulan organik pazarda yerel üreticilerin doğal ve geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünler satışa sunuluyor. Ayrıca mutfak lezzetlerin hazırlama yöntemleri de gözler önüne seriliyor.

Etkinliğe gastronomi dünyasının önemli isimleri panel ve söyleşilerle katkı sunarken, gastronomi sohbetleri, yemek yarışmaları ve gastro şovlar da düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.