Türk Kore İşbirliğiyle Müzede Sergi Açıldı

Kültür-Sanat 21.11.2023 - 14:25, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:25
 

Türk Kore İşbirliğiyle Müzede Sergi Açıldı

Türk ve Koreli 76 sanatçı Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda resim sergisi açtı.
Uluslararası Kore Halk Resmi Sanat Derneği tarafından düzenlenen "Halk Resmi - Güzel Renkli Seyahat Sergisi'nin açılışını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Uluslararası Kore Halk Resmi Sanat Derneği Başkanı Lee Kyuwan, Kyeomjae Müzesi Müdürü Kim Yongkwon ve sanatçılar birlikte açtılar. MÜZE AYNI ZAMANDA SANT MERKEZİ Açılış sonrası sergiyi gezen Demirel sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı. Müzenin ulusal ve uluslararası birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yaptığını kaydeden Demirel, “Tarihimizi heykel, resim, rölyflerle anlattığımız müzemizde sanatsal birçok etkinlik de düzenliyoruz. Bugün de Koreli ve Türk sanatçılarımızın birbirinden güzel eserlerini bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Sergi müzenin sanat galerisinde 30 Kasım’a kadar gezilebilecek.
Türk ve Koreli 76 sanatçı Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda resim sergisi açtı.

Uluslararası Kore Halk Resmi Sanat Derneği tarafından düzenlenen "Halk Resmi - Güzel Renkli Seyahat Sergisi'nin açılışını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,

Uluslararası Kore Halk Resmi Sanat Derneği Başkanı Lee Kyuwan, Kyeomjae Müzesi Müdürü Kim Yongkwon ve sanatçılar birlikte açtılar.

MÜZE AYNI ZAMANDA SANT MERKEZİ

Açılış sonrası sergiyi gezen Demirel sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı.

Müzenin ulusal ve uluslararası birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yaptığını kaydeden Demirel, “Tarihimizi heykel, resim, rölyflerle anlattığımız müzemizde sanatsal birçok etkinlik de düzenliyoruz. Bugün de Koreli ve Türk sanatçılarımızın birbirinden güzel eserlerini bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Sergi müzenin sanat galerisinde 30 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.