Turgut Altınok'tan motokuryelere durak sözü

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.02.2024 - 19:17, Güncelleme: 29.02.2024 - 19:17
 

Turgut Altınok'tan motokuryelere durak sözü

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş, Dernek Başkanı Ramazan Akpınar ve motokuryeler katıldı. Motokuryelerin taleplerini dinleyen Altınok, burada yaptığı konuşmada, motokuryeler için taksi duraklarına benzer dinlenme alanları oluşturacaklarını söyledi. Altınok, "Kar yağdığında, yağmur yağdığında, pandemi sürecinde motokurye esnafı 24 saat hizmet verdi ve vermeye devam ediyor. Motokurye esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Keçiören'de bir yer tahsis ettik, ofis kuruldunuz ve buraya geldiniz. Sizlere taksi durakları gibi motokurye durakları, dinlenme yerleri yapacağız. Kışın soğukta üşümeyecek, yağmurda ıslanmayacak, sıcakta kavrulmayacaksınız" ifadelerini kullandı. Ankara'yı eser ve hizmetlerle buluşturmak için 24 saat çalışacaklarını vurgulayan Altınok, "Belediye Başkanlığı makamı, sürekli çalışması gereken bir vekalet ve hizmet makamıdır. Mesai saati yok! Gece gündüz, kar yağsa da kış gelse de çalışmak gerekiyor. Şimdi Ankara için çalışacağız. Sokaklar ve caddeler pırıl pırıl olacak. Ulaşım ve trafik sorunu çözülecek" şeklinde konuştu. Altınok, resmi rakamlara göre motokuryelerin %40'ının kaza yaptığını hatırlatarak, motokuryelere hız yapmamaları konusunda tavsiyede bulundu.
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş, Dernek Başkanı Ramazan Akpınar ve motokuryeler katıldı.

Motokuryelerin taleplerini dinleyen Altınok, burada yaptığı konuşmada, motokuryeler için taksi duraklarına benzer dinlenme alanları oluşturacaklarını söyledi. Altınok, "Kar yağdığında, yağmur yağdığında, pandemi sürecinde motokurye esnafı 24 saat hizmet verdi ve vermeye devam ediyor. Motokurye esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Keçiören'de bir yer tahsis ettik, ofis kuruldunuz ve buraya geldiniz. Sizlere taksi durakları gibi motokurye durakları, dinlenme yerleri yapacağız. Kışın soğukta üşümeyecek, yağmurda ıslanmayacak, sıcakta kavrulmayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Ankara'yı eser ve hizmetlerle buluşturmak için 24 saat çalışacaklarını vurgulayan Altınok, "Belediye Başkanlığı makamı, sürekli çalışması gereken bir vekalet ve hizmet makamıdır. Mesai saati yok! Gece gündüz, kar yağsa da kış gelse de çalışmak gerekiyor. Şimdi Ankara için çalışacağız. Sokaklar ve caddeler pırıl pırıl olacak. Ulaşım ve trafik sorunu çözülecek" şeklinde konuştu.

Altınok, resmi rakamlara göre motokuryelerin %40'ının kaza yaptığını hatırlatarak, motokuryelere hız yapmamaları konusunda tavsiyede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.