Turgut Altınok'tan Çamlıdere ziyareti

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.02.2024 - 15:15, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:15
 

Turgut Altınok'tan Çamlıdere ziyareti

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını Çamlıdere’de sürdürdü.
Turgut Altınok'a Çamlıdere ziyaretleri sırasında AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Caner Can, AK Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, MHP İlçe Başkanı Mehmet Dursun Öztürk, parti teşkilatları ve vatandaşlar eşlik etti. Altınok, Çamlıdere'deki çalışmalarına Şeyhi Ali Semerkandi Türbesi’nde dua ederek başladı. Daha sonra Çamlıdere AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, Altınok Çamlıdere'nin her köyünde birçok hizmetleri olduğunu ve Ankara'nın birçok yerinde hizmet verdiklerini belirtti. Ayrıca, Büyükşehir Belediye bütçesinin 45 misli fazla olmasına rağmen daha fazla iş, hizmet ve eser yaptıklarını vurguladı. Çiftçilere destek vereceklerini ifade eden Altınok, tarımın Ankara'nın markası haline geleceğini ve çiftçilere mazot ve tohum desteği sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, toprak analizi yaparak hangi ürünlerin nerede yetişebileceğini belirleyeceklerini ve hayvancılıkta Türkiye'yi besleyen bir Ankara oluşturacaklarını söyledi. Altınok, Çamlıdere MHP İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Çamlıdere AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Konuşmasında, Ankara'nın hizmetle buluşacağını vurgulayarak, gençlik merkezleri, basketbol ve futbol sahaları gibi projelerle şehri geliştireceklerini belirtti. Çamlıdere'nin turizm merkezi haline getirileceğini ve sosyal destekleri artırarak toplumun refah düzeyini yükselteceklerini ifade etti. Çamlıdere ziyaretlerinin ardından Altınok, esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini dinledi.
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını Çamlıdere’de sürdürdü.

Turgut Altınok'a Çamlıdere ziyaretleri sırasında AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Caner Can, AK Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, MHP İlçe Başkanı Mehmet Dursun Öztürk, parti teşkilatları ve vatandaşlar eşlik etti.

Altınok, Çamlıdere'deki çalışmalarına Şeyhi Ali Semerkandi Türbesi’nde dua ederek başladı. Daha sonra Çamlıdere AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, Altınok Çamlıdere'nin her köyünde birçok hizmetleri olduğunu ve Ankara'nın birçok yerinde hizmet verdiklerini belirtti. Ayrıca, Büyükşehir Belediye bütçesinin 45 misli fazla olmasına rağmen daha fazla iş, hizmet ve eser yaptıklarını vurguladı.

Çiftçilere destek vereceklerini ifade eden Altınok, tarımın Ankara'nın markası haline geleceğini ve çiftçilere mazot ve tohum desteği sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, toprak analizi yaparak hangi ürünlerin nerede yetişebileceğini belirleyeceklerini ve hayvancılıkta Türkiye'yi besleyen bir Ankara oluşturacaklarını söyledi.

Altınok, Çamlıdere MHP İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Çamlıdere AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Konuşmasında, Ankara'nın hizmetle buluşacağını vurgulayarak, gençlik merkezleri, basketbol ve futbol sahaları gibi projelerle şehri geliştireceklerini belirtti. Çamlıdere'nin turizm merkezi haline getirileceğini ve sosyal destekleri artırarak toplumun refah düzeyini yükselteceklerini ifade etti.

Çamlıdere ziyaretlerinin ardından Altınok, esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.