Turgut Altınok'a Gençlerbirliği'nden Cumhuriyet Forması

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 17:26, Güncelleme: 04.02.2024 - 17:26
 

Turgut Altınok'a Gençlerbirliği'nden Cumhuriyet Forması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve beraberindeki heyetle birlikte Gençlerbirliği'ni ziyaret etti.
Başkent ekibinin, Ahlatcı Çorum FK ile yapacağı maç öncesinde başarı dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette, Altınok'a daha önce Gençlerbirliği'nde yönetim kurulu üyeliği ve 1996 yılında kabul edilen 154 numaralı üyeliği hatırlatıldı. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Vekili Arif Ölmez ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bu ziyaret sırasında, Altınok'un yenilenen üyelik kartı takdim edildi. Ayrıca, Arif Ölmez tarafından "Turgut Altınok" yazılı ve "06" numaralı Gençlerbirliği Cumhuriyet Forması hediye edilerek, ziyaretin memnuniyeti dile getirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ahlatcı Çorum FK maçı öncesinde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde kampta olan Gençlerbirliği oyuncularını da ziyaret etti. Oyunculara başarı dileklerinde bulunan Altınok, "Gençlerbirliği, Türkiye'nin ve başkentimizin en köklü kulüplerinden birisidir. Cumhuriyet'le yaşıt bu güzide kulübümüze her daim destek olacağız. Yarınlarımız daha güzel olacak, inşallah!" ifadelerini kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve beraberindeki heyetle birlikte Gençlerbirliği'ni ziyaret etti.

Başkent ekibinin, Ahlatcı Çorum FK ile yapacağı maç öncesinde başarı dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyarette, Altınok'a daha önce Gençlerbirliği'nde yönetim kurulu üyeliği ve 1996 yılında kabul edilen 154 numaralı üyeliği hatırlatıldı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Vekili Arif Ölmez ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bu ziyaret sırasında, Altınok'un yenilenen üyelik kartı takdim edildi. Ayrıca, Arif Ölmez tarafından "Turgut Altınok" yazılı ve "06" numaralı Gençlerbirliği Cumhuriyet Forması hediye edilerek, ziyaretin memnuniyeti dile getirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ahlatcı Çorum FK maçı öncesinde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde kampta olan Gençlerbirliği oyuncularını da ziyaret etti. Oyunculara başarı dileklerinde bulunan Altınok, "Gençlerbirliği, Türkiye'nin ve başkentimizin en köklü kulüplerinden birisidir. Cumhuriyet'le yaşıt bu güzide kulübümüze her daim destek olacağız. Yarınlarımız daha güzel olacak, inşallah!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.