Turgut Altınok: Ayrımcılık olmayacak, kayırmacılık yapılmayacak

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 08:29, Güncelleme: 08.02.2024 - 08:29
 

Turgut Altınok: Ayrımcılık olmayacak, kayırmacılık yapılmayacak

Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda, Ankara ve ilçelerinden katılan bin 100 muhtarla bir araya geldi.
Toplantıda muhtarlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana muhtarlardan gelen talepleri not aldığını hatırlatarak, muhtarlara yönelik bir dizi proje ve müjde olduğunu belirtti. Altınok, "İlçe belediyelerinden ihtiyaçlarını karşılayamayan muhtarlıklarımız için her ay bin 500 liralık, doğalgaz, elektrik ve kırtasiye masraflarını karşılamaları için kart vereceğiz. Bütün muhtarlarımıza bilgisayar vereceğiz. Muhtarlarımıza ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz. Muhtarlarımız için sosyal tesis yapacağız. Gençlik Parkı veya başka bir yerde olan tüm çalışanlarının büyükşehir belediyesinde görevli olduğu bir tesis yapacağız. Burada çay, kahve, yemek ikram edilecek." şeklinde konuştu. "Ayrımcılık olmayacak" diyen Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda oy veren ya da vermeyen kimseye karşı ayrımcılık ve kayırmacılık yapılmayacağını dile getirdi. Altınok, "Ankaralının bütçesini kuruşuna kadar Ankaralıya harcayacağız. Ankara'ya tüm hizmetlerin Keçiören Belediyesi'nde şu an olduğu gibi jet hızında verileceğini, kimsenin belediye kapısından eli boş dönmeyeceğini" ifadelerini kullandı. Muhtarların talebi üzerine, kamerası olmayan köylerin giriş çıkışına kameraların Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirileceğini sözünü de veren Altınok, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Polatlı, Ayaş, Gölbaşı Belediye başkan adayları ile AK Parti Keçiören ve Yenimahalle belediye başkan adaylarının da katıldığını belirtti. Toplantıda konuşan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Ankara'daki muhtarlarımız terör sevicilere oy vermeyecektir." diyerek muhtarlardan Altınok için oy istedi.
Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda, Ankara ve ilçelerinden katılan bin 100 muhtarla bir araya geldi.

Toplantıda muhtarlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana muhtarlardan gelen talepleri not aldığını hatırlatarak, muhtarlara yönelik bir dizi proje ve müjde olduğunu belirtti.

Altınok, "İlçe belediyelerinden ihtiyaçlarını karşılayamayan muhtarlıklarımız için her ay bin 500 liralık, doğalgaz, elektrik ve kırtasiye masraflarını karşılamaları için kart vereceğiz. Bütün muhtarlarımıza bilgisayar vereceğiz. Muhtarlarımıza ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz. Muhtarlarımız için sosyal tesis yapacağız. Gençlik Parkı veya başka bir yerde olan tüm çalışanlarının büyükşehir belediyesinde görevli olduğu bir tesis yapacağız. Burada çay, kahve, yemek ikram edilecek." şeklinde konuştu.

"Ayrımcılık olmayacak" diyen Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda oy veren ya da vermeyen kimseye karşı ayrımcılık ve kayırmacılık yapılmayacağını dile getirdi.

Altınok, "Ankaralının bütçesini kuruşuna kadar Ankaralıya harcayacağız. Ankara'ya tüm hizmetlerin Keçiören Belediyesi'nde şu an olduğu gibi jet hızında verileceğini, kimsenin belediye kapısından eli boş dönmeyeceğini" ifadelerini kullandı.

Muhtarların talebi üzerine, kamerası olmayan köylerin giriş çıkışına kameraların Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirileceğini sözünü de veren Altınok, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Polatlı, Ayaş, Gölbaşı Belediye başkan adayları ile AK Parti Keçiören ve Yenimahalle belediye başkan adaylarının da katıldığını belirtti.

Toplantıda konuşan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Ankara'daki muhtarlarımız terör sevicilere oy vermeyecektir." diyerek muhtarlardan Altınok için oy istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.