Turgut Altınok: Ankara'nın sorunlarını Altınok çözer

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.03.2024 - 20:33, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:33
 

Turgut Altınok: Ankara'nın sorunlarını Altınok çözer

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincan'da düzenlenen iftar programında Kırıkkaleliler ile buluştu...
71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği iftar yemeği ile önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da katılarak Kırıkkalelilerle bir araya geldi. Başkan Ercan, konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Ankara'da 5 yıllık bir belirsizlik dönemi sona ermeli" şeklinde bir mesaj verdi. Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi, hizmete açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır ve mübarek ramazan ayında düzenlenen iftar organizasyonları da bu mekanın önemli bir parçası haline gelmiştir. 71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Ercan, iftar öncesinde önemli mesajlar vererek, "Turgut Altınok, belediyecilikte deneyimli bir isimdir. Keçiören'i nasıl geliştirdiğini hepimiz biliyoruz. 31 Mart'ta, bu beş yıllık belirsizlik dönemini sona erdirmek ve Başkent'i yeniden Cumhur İttifakı'nın renklerine boyamak için hazır mıyız? Güçlü bir şekilde hem Sincan'da hem de Ankara'da tekrar AK Parti diyor muyuz? Biz de, hizmet maceramızı daha güçlü bir şekilde sürdürmek için sizin desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu. Ramazan ayının bereketini ve güzelliklerini dile getiren AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok ise, "Ankara'nın sorunlarını çözecek isim kim?" sorusuna "Altınok çözer" cevabının çıktığını belirtti. "31 Mart'ta Ankara kazanacak, Kırıkkale kazanacak, sizler kazanacaksınız. Başarıyı engelleyecek hiçbir mazeret yoktur. Makamlar şikayet yerleri değildir, icraat ve hizmet yerleridir. İnşallah, yapacağımız eserler ve hizmetlerle kentlerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincan'da düzenlenen iftar programında Kırıkkaleliler ile buluştu...

71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği iftar yemeği ile önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da katılarak Kırıkkalelilerle bir araya geldi. Başkan Ercan, konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Ankara'da 5 yıllık bir belirsizlik dönemi sona ermeli" şeklinde bir mesaj verdi.

Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi, hizmete açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır ve mübarek ramazan ayında düzenlenen iftar organizasyonları da bu mekanın önemli bir parçası haline gelmiştir.

71 Kırıkkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Ercan, iftar öncesinde önemli mesajlar vererek, "Turgut Altınok, belediyecilikte deneyimli bir isimdir. Keçiören'i nasıl geliştirdiğini hepimiz biliyoruz. 31 Mart'ta, bu beş yıllık belirsizlik dönemini sona erdirmek ve Başkent'i yeniden Cumhur İttifakı'nın renklerine boyamak için hazır mıyız? Güçlü bir şekilde hem Sincan'da hem de Ankara'da tekrar AK Parti diyor muyuz? Biz de, hizmet maceramızı daha güçlü bir şekilde sürdürmek için sizin desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ramazan ayının bereketini ve güzelliklerini dile getiren AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok ise, "Ankara'nın sorunlarını çözecek isim kim?" sorusuna "Altınok çözer" cevabının çıktığını belirtti. "31 Mart'ta Ankara kazanacak, Kırıkkale kazanacak, sizler kazanacaksınız. Başarıyı engelleyecek hiçbir mazeret yoktur. Makamlar şikayet yerleri değildir, icraat ve hizmet yerleridir. İnşallah, yapacağımız eserler ve hizmetlerle kentlerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.