Turgut Altınok: Ankara ihya olacak

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 20.01.2024 - 22:40, Güncelleme: 20.01.2024 - 22:40
 

Turgut Altınok: Ankara ihya olacak

Adaylığı açıklandıktan sonra yoğun bir programla çalışmalarına başlayan Turgut Altınok, "Ankara'mızı ihya ederek, inşa edeceğiz" yorumunda bulundu.
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen il ve ilçe teşkilatları buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, Ankara'nın mali performansının 5 yıl önceye göre ciddi bir düşüş yaşadığını ifade ederek, "Ankara, 5 yıl önce 30 büyükşehir arasında bütçesine göre yatırımda 10'uncuyken, o da bana göre yeterli değil, şu an 27'nci." dedi. Altınok, gençlere yönelik gerçekleştirdikleri bilim, teknoloji, kültür, sanat, ve spor alanındaki projeler hakkında bilgi verdi. Keçiören'de hayata geçirdikleri bilişim, teknoloji ve inovasyon merkezleri projelerini Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak da uygulamayı planladıklarını dile getirdi. Ankara'nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli hizmetlerle donatılacağını belirten Altınok, "Ankara'mızı ihya ederek, inşa edeceğiz." dedi. "ANKARA BİR GENÇLİK KENTİ OLACAK" Ankara'nın son beş yıldaki yatırım performansını eleştiren Altınok, "Ankara 5 yıl önce 30 büyükşehir arasında bütçesine göre yatırımda 10'uncuyken, o da bana göre yeterli değil, şu an 27'nci. Bunlar hep resmi rakamlardır." şeklinde konuştu. Gençliğin önemine vurgu yaparak gençlerle buluşmalarını sürdüreceklerini belirten Turgut Altınok, "Ankara, bir gençlik şehri, bir gençlik kenti olacak." ifadesini kullandı. Ayrıca, bir oyun bile çok şeyi değiştirebileceğine dikkat çeken Altınok, belediye başkanlarının sadece kısa vadeli değil, aynı zamanda şehrin uzun vadeli geleceğini şekillendirdiklerini vurguladı.
Adaylığı açıklandıktan sonra yoğun bir programla çalışmalarına başlayan Turgut Altınok, "Ankara'mızı ihya ederek, inşa edeceğiz" yorumunda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen il ve ilçe teşkilatları buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, Ankara'nın mali performansının 5 yıl önceye göre ciddi bir düşüş yaşadığını ifade ederek, "Ankara, 5 yıl önce 30 büyükşehir arasında bütçesine göre yatırımda 10'uncuyken, o da bana göre yeterli değil, şu an 27'nci." dedi.

Altınok, gençlere yönelik gerçekleştirdikleri bilim, teknoloji, kültür, sanat, ve spor alanındaki projeler hakkında bilgi verdi. Keçiören'de hayata geçirdikleri bilişim, teknoloji ve inovasyon merkezleri projelerini Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak da uygulamayı planladıklarını dile getirdi. Ankara'nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli hizmetlerle donatılacağını belirten Altınok, "Ankara'mızı ihya ederek, inşa edeceğiz." dedi.

"ANKARA BİR GENÇLİK KENTİ OLACAK"

Ankara'nın son beş yıldaki yatırım performansını eleştiren Altınok, "Ankara 5 yıl önce 30 büyükşehir arasında bütçesine göre yatırımda 10'uncuyken, o da bana göre yeterli değil, şu an 27'nci. Bunlar hep resmi rakamlardır." şeklinde konuştu. Gençliğin önemine vurgu yaparak gençlerle buluşmalarını sürdüreceklerini belirten Turgut Altınok, "Ankara, bir gençlik şehri, bir gençlik kenti olacak." ifadesini kullandı. Ayrıca, bir oyun bile çok şeyi değiştirebileceğine dikkat çeken Altınok, belediye başkanlarının sadece kısa vadeli değil, aynı zamanda şehrin uzun vadeli geleceğini şekillendirdiklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.