Turgut Altınok: Ankara, hak ettiği hizmetleri alacak

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 18.01.2024 - 18:02, Güncelleme: 18.01.2024 - 18:02
 

Turgut Altınok: Ankara, hak ettiği hizmetleri alacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, ilk yaptığı açıklamada, "Ankara, hayal edilemeyen hizmetlerle büyük kazanımlar elde edecek." dedi.
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara, hak ettiği hizmetleri alacak." dedi. Altınok, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na aday olmasını sağlamaları nedeniyle teşekkür ederken, Ankara'da yapılan anketlerde destek veren herkesi selamladı. "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara hak ettiği ve layık olduğu hizmetleri alacak." diyen Altınok, Ankara'nın layık olduğu konumda olmadığını vurgulayarak, şehri dünya başkenti yapacaklarını ve ayrımcılık yapmadan birçok eser ve hizmet sunacaklarını belirtti. TURGUT ALTINOK: HAYAL EDİLEMEYEN HİZMETLERLE KAZANIMLAR ELDE EDECEK Ankara'yı ilmek ilmek, dantel gibi nakış nakış eserler ve hizmetlerle donatacaklarını ifade eden Altınok, "Bu kadim şehri, Başkentimizi nice eserler ve hizmetlerle donatacağız. Ankara, hayal edilemeyen hizmetlerle büyük kazanımlar elde edecek." dedi. Keçiören örneğini vererek, bu ilçede gecekondu sorununu çözdüklerini ve sınırlı bir bütçeyle bile önemli işlere imza attıklarını söyledi. Altınok, gelecekte emeklilere ve gençlere yönelik müjdelerin olduğunu ve bunları yakın zamanda açıklayacaklarını sözlerine ekledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, ilk yaptığı açıklamada, "Ankara, hayal edilemeyen hizmetlerle büyük kazanımlar elde edecek." dedi.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara, hak ettiği hizmetleri alacak." dedi.

Altınok, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'na aday olmasını sağlamaları nedeniyle teşekkür ederken, Ankara'da yapılan anketlerde destek veren herkesi selamladı. "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara hak ettiği ve layık olduğu hizmetleri alacak." diyen Altınok, Ankara'nın layık olduğu konumda olmadığını vurgulayarak, şehri dünya başkenti yapacaklarını ve ayrımcılık yapmadan birçok eser ve hizmet sunacaklarını belirtti.

TURGUT ALTINOK: HAYAL EDİLEMEYEN HİZMETLERLE KAZANIMLAR ELDE EDECEK

Ankara'yı ilmek ilmek, dantel gibi nakış nakış eserler ve hizmetlerle donatacaklarını ifade eden Altınok, "Bu kadim şehri, Başkentimizi nice eserler ve hizmetlerle donatacağız. Ankara, hayal edilemeyen hizmetlerle büyük kazanımlar elde edecek." dedi. Keçiören örneğini vererek, bu ilçede gecekondu sorununu çözdüklerini ve sınırlı bir bütçeyle bile önemli işlere imza attıklarını söyledi.

Altınok, gelecekte emeklilere ve gençlere yönelik müjdelerin olduğunu ve bunları yakın zamanda açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.