Turgut Altınok: Ankara hak ettiği hizmeti alamıyor

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 20:24, Güncelleme: 10.03.2024 - 20:24
 

Turgut Altınok: Ankara hak ettiği hizmeti alamıyor

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı programda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdi...
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında eski MHP Ankara İl Başkanı Ümit Durak tarafından Keçiören ilçesindeki bir salonda düzenlenen programa katıldı. Programda, eski MHP milletvekilleri, MHP Keçiören İlçe Başkanı ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı gibi isimlerin de bulunduğu bir konuşma gerçekleştirdi. Altınok, yaptığı konuşmada mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın geçmiş dönemde MHP'den istifa edip sonra CHP'den aday olduğunu hatırlatarak, "Makam, mevki ayrı bir şey, ilkeli olmak ayrı bir şey. İlke, her şeyin üzerinde olmalı." dedi. Altınok, Yavaş'ın Türk milletinin değerlerine dair bir program yapmadığını iddia etti ve mevcut yönetimi eleştirerek Ankara'nın hak ettiği hizmeti alamadığını savundu. ABB'nin borcunun arttığını ve belediyenin bütün şirketlerinin zarar ettiğini belirten Altınok, özellikle SGK borcunun 5 yılda 8 milyar TL'ye yükseldiğini, belediyenin sattığı gayrimenkullerin gelirinin ise 9 milyar TL olduğunu ifade etti. Altınok, Ankara'da ciddi bir trafik problemi olduğunu ve şehrin nüfus artışıyla trafik sorununun daha da büyüyeceğini dile getirdi. Öte yandan, Çankaya ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında da konuşan Altınok, Çankaya'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ve belediye başkanı seçilmesi halinde bu dönüşümü gerçekleştireceklerini vadetti. Altınok, Ankara'nın eski parıltılı günlerine döneceğini söyledi ve Cumhur İttifakı'nın Ankara'da egemen olacağını belirtti. Programın ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı programda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdi...

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında eski MHP Ankara İl Başkanı Ümit Durak tarafından Keçiören ilçesindeki bir salonda düzenlenen programa katıldı. Programda, eski MHP milletvekilleri, MHP Keçiören İlçe Başkanı ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı gibi isimlerin de bulunduğu bir konuşma gerçekleştirdi.

Altınok, yaptığı konuşmada mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın geçmiş dönemde MHP'den istifa edip sonra CHP'den aday olduğunu hatırlatarak, "Makam, mevki ayrı bir şey, ilkeli olmak ayrı bir şey. İlke, her şeyin üzerinde olmalı." dedi. Altınok, Yavaş'ın Türk milletinin değerlerine dair bir program yapmadığını iddia etti ve mevcut yönetimi eleştirerek Ankara'nın hak ettiği hizmeti alamadığını savundu.

ABB'nin borcunun arttığını ve belediyenin bütün şirketlerinin zarar ettiğini belirten Altınok, özellikle SGK borcunun 5 yılda 8 milyar TL'ye yükseldiğini, belediyenin sattığı gayrimenkullerin gelirinin ise 9 milyar TL olduğunu ifade etti. Altınok, Ankara'da ciddi bir trafik problemi olduğunu ve şehrin nüfus artışıyla trafik sorununun daha da büyüyeceğini dile getirdi.

Öte yandan, Çankaya ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında da konuşan Altınok, Çankaya'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ve belediye başkanı seçilmesi halinde bu dönüşümü gerçekleştireceklerini vadetti. Altınok, Ankara'nın eski parıltılı günlerine döneceğini söyledi ve Cumhur İttifakı'nın Ankara'da egemen olacağını belirtti. Programın ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.