TOPÇU'YA ÜÇÜ BİR YERDE HİZMET

Yerel 23.09.2022 - 20:19, Güncelleme: 23.09.2022 - 20:19
 

TOPÇU'YA ÜÇÜ BİR YERDE HİZMET

Etimesgut Belediyesi Topçu Mahallesi'ne kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve caminin yer alacağı projenin temelini attı.
Temel atma törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in yanı sıra TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışta konuşan Demirel, Topçu Mahallesi'ne yapılacak 3 hizmetin mahallenin değerine değer katacağını belirterek, "Bu alan kapalı pazaryeri, zabıta merkezi, camisi, polis merkezi, okulu, sağlık ocağı ile Topçu Mahallemizin yaşam alanı haline gelecektir. Mahallelimize, ilçemize hayırlı olsun. İnşallah Rabbim kısa sürede tamamlayarak açmayı da bizlere nasip etsin" dedi. MAHALLEMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ Topçu Mahallesi'nde yeni bir park inşaatına da başladıklarını hatırlatan Demirel, "Hizmet ve yatırımlarımızla ilçemizi daha da güzelleştiriyoruz. Merkez mahallelerimizde başlattığımız asfalt çalışmaları devam ediyor, kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor. Her alanda çalışan üreten bir belediyeyiz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından butona basan protokol üyeleri inşaata ilk harcı döktüler. Topçu Pazar yeriyle Etimesgut'taki kapalı pazar yeri sayısı 10 olacak. İlçedeki 10 kapalı pazar yerinde de Başkan Demirel'in imzası bulunuyor.
Etimesgut Belediyesi Topçu Mahallesi'ne kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve caminin yer alacağı projenin temelini attı.

Temel atma törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in yanı sıra TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılışta konuşan Demirel, Topçu Mahallesi'ne yapılacak 3 hizmetin mahallenin değerine değer katacağını belirterek, "Bu alan kapalı pazaryeri, zabıta merkezi, camisi, polis merkezi, okulu, sağlık ocağı ile Topçu Mahallemizin yaşam alanı haline gelecektir. Mahallelimize, ilçemize hayırlı olsun. İnşallah Rabbim kısa sürede tamamlayarak açmayı da bizlere nasip etsin" dedi.

MAHALLEMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ
Topçu Mahallesi'nde yeni bir park inşaatına da başladıklarını hatırlatan Demirel, "Hizmet ve yatırımlarımızla ilçemizi daha da güzelleştiriyoruz. Merkez mahallelerimizde başlattığımız asfalt çalışmaları devam ediyor, kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor. Her alanda çalışan üreten bir belediyeyiz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından butona basan protokol üyeleri inşaata ilk harcı döktüler.

Topçu Pazar yeriyle Etimesgut'taki kapalı pazar yeri sayısı 10 olacak. İlçedeki 10 kapalı pazar yerinde de Başkan Demirel'in imzası bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.