TOKFED’den örnek davranış

Yerel 20.03.2023 - 20:44, Güncelleme: 20.03.2023 - 20:44
 

TOKFED’den örnek davranış

ANKHABER / Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), deprem acısının yürekleri dağladığı bu günlerde gelen Ramazan ayında düzenleyeceği iftar programı için takdire şayan bir karar aldı.
TOKFED’in aylar önce planladığı 500 kişilik iftar programı, depremzedeler için gerçekleştirilmek üzere bölgeye kaydırıldı. TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu, ANKHABER’a yaptığı açıklamada, “Böyle bir karar aldığımız ve depremzede kardeşlerimize bu mübarek günlerde bir nebze de olsa için katkı sunacağımız için mutluyuz.” Dedi. TOKFED’in konuyla ilgil duyurusu ise şöyle: “Tokatlı hemşehrilerimizi ve dostlarımızı Ramazan ayının manevi ikliminde, huzur atmosferiyle buluşturmak amacıyla; Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde; 31 Mart 2023 tarihinde Ankara da 500 kişilik toplu iftar yemeği düzenleme kararı alınmıştı. Ancak, Ülkemizde yaşanan elim deprem ve sel felaketleri nedeniyle söz konusu programı iptal etmiş bulunmaktayız. Bu vesile ile Çankaya Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyor, deprem bölgesinde açtıkları iftar çadırlarında; Federasyonumuza tahsis edilen 500 kişilik iftar yemeğinin de depremzedelere verilmesi dilek ve temennisiyle saygılar sunuyoruz.”
ANKHABER / Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED), deprem acısının yürekleri dağladığı bu günlerde gelen Ramazan ayında düzenleyeceği iftar programı için takdire şayan bir karar aldı.

TOKFED’in aylar önce planladığı 500 kişilik iftar programı, depremzedeler için gerçekleştirilmek üzere bölgeye kaydırıldı.

TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu, ANKHABER’a yaptığı açıklamada, “Böyle bir karar aldığımız ve depremzede kardeşlerimize bu mübarek günlerde bir nebze de olsa için katkı sunacağımız için mutluyuz.” Dedi.

TOKFED’in konuyla ilgil duyurusu ise şöyle:

“Tokatlı hemşehrilerimizi ve dostlarımızı Ramazan ayının manevi ikliminde, huzur atmosferiyle buluşturmak amacıyla; Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde; 31 Mart 2023 tarihinde Ankara da 500 kişilik toplu iftar yemeği düzenleme kararı alınmıştı.

Ancak, Ülkemizde yaşanan elim deprem ve sel felaketleri nedeniyle söz konusu programı iptal etmiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile Çankaya Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyor, deprem bölgesinde açtıkları iftar çadırlarında; Federasyonumuza tahsis edilen 500 kişilik iftar yemeğinin de depremzedelere verilmesi dilek ve temennisiyle saygılar sunuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.