“Tokat’ın En’leri” töreni TOKFED’in de katılımıyla yapıldı

Yerel 08.06.2024 - 08:54, Güncelleme: 08.06.2024 - 08:54
 

“Tokat’ın En’leri” töreni TOKFED’in de katılımıyla yapıldı

ANKHABER / “Tokat'ın En'leri / Ali Şevki Erek Ödül Töreni” gerçekleştirildi.
Programda Tokat'ın yöresel lezzetleri ve kültürü de tanıtıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Ankara’daki Tokatlıların çatı kuruluşu olan TOKFED, Genel Başkan Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyetle katıldı. Tokat Gündem Gazetesi sahibi Zekeriya Yılmaz ve Kocaeli Tokatlılar Federasyon Başkanı Hüseyin Şaşkın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a “Jüri Özel Ödülü”nün takdim edildiği etkinlikle ilgili olarak Ankara Tokat Dernekler Federasyonu bir açıklama yaptı: “İstisnalar hariç, Tokat Enleri Ödül Törenlerine TOKFED olarak her yıl katılım sağladık. 23. Tokat Enleri Ödül Töreninin Eski Bakanlarımızdan Sayı Ali Şevki Erek adına düzenlenmiş olması ve farkındalık oluşturması nedeniyle; bizlere yapılan çağrıya uyarak, TOKFED Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerimizle birlikte ödül törenine katıldık. Ödül Töreni Düzenleme Kurulu, Ankara gurubumuza; ödüle hak kazanmış olan hemşehrilerimize ödüllerini verme yükümlülüğünü verdiler. Dallarına göre ödüller; Destek Sponsorları Ödüllerini, E. Bakan Dr. Reşat Doğru, Yılın Başarılı Muhabirleri Ödüllerini, E. Vali Amir Çiçek, Yılın Ekonomist Gazeteciler Ödüllerini, E. Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Yılın Sosyal Medya ve Yazarları Ödüllerini, E. Büyükelçi Hulusi Kılıç, Yılın Başarılı Yöneticileri ve Akademisyenleri Ödüllerini, TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu verdiler. Prof. Dr. Ertuğrul Yaman ve E. Daire Başkanı Halis Çalışgan, TOKFED Başkan Yardımcıları Şevki Keskin, Fehmi Solak ve TOKFED Genel Sekreteri Ali İpek'ten oluşan Ankara gurubu olarak Kocaeli’nde yaşayan hemşehrilerimizle güzel bir akşam geçirdik. Tokat Gündem Gazetesi yöneticilerini ve Kocaeli Tokat Dernekleri Federasyonunu kutluyoruz.”
ANKHABER / “Tokat'ın En'leri / Ali Şevki Erek Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Programda Tokat'ın yöresel lezzetleri ve kültürü de tanıtıldı.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Ankara’daki Tokatlıların çatı kuruluşu olan TOKFED, Genel Başkan Kamil Dündaroğlu başkanlığındaki bir heyetle katıldı.

Tokat Gündem Gazetesi sahibi Zekeriya Yılmaz ve Kocaeli Tokatlılar Federasyon Başkanı Hüseyin Şaşkın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a “Jüri Özel Ödülü”nün takdim edildiği etkinlikle ilgili olarak Ankara Tokat Dernekler Federasyonu bir açıklama yaptı:

“İstisnalar hariç, Tokat Enleri Ödül Törenlerine TOKFED olarak her yıl katılım sağladık.

23. Tokat Enleri Ödül Töreninin Eski Bakanlarımızdan Sayı Ali Şevki Erek adına düzenlenmiş olması ve farkındalık oluşturması nedeniyle; bizlere yapılan çağrıya uyarak, TOKFED Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerimizle birlikte ödül törenine katıldık. Ödül Töreni Düzenleme Kurulu, Ankara gurubumuza; ödüle hak kazanmış olan hemşehrilerimize ödüllerini verme yükümlülüğünü verdiler.

Dallarına göre ödüller;

Destek Sponsorları Ödüllerini, E. Bakan Dr. Reşat Doğru,

Yılın Başarılı Muhabirleri Ödüllerini, E. Vali Amir Çiçek,

Yılın Ekonomist Gazeteciler Ödüllerini, E. Tuğgeneral Kemal Korkmaz,

Yılın Sosyal Medya ve Yazarları Ödüllerini, E. Büyükelçi Hulusi Kılıç,

Yılın Başarılı Yöneticileri ve Akademisyenleri Ödüllerini,

TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu verdiler.

Prof. Dr. Ertuğrul Yaman ve E. Daire Başkanı Halis Çalışgan, TOKFED Başkan Yardımcıları Şevki Keskin, Fehmi Solak ve TOKFED Genel Sekreteri Ali İpek'ten oluşan Ankara gurubu olarak Kocaeli’nde yaşayan hemşehrilerimizle güzel bir akşam geçirdik.

Tokat Gündem Gazetesi yöneticilerini ve Kocaeli Tokat Dernekleri Federasyonunu kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.