TGA’nın yeni İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Semih Zazaoğlu oldu

Ekonomi 28.12.2022 - 21:12, Güncelleme: 28.12.2022 - 21:12
 

TGA’nın yeni İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Semih Zazaoğlu oldu

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliği Seçimi’nde İç Anadolu Bölgesi’ni temsil etmek üzere yarışan adaylardan kazanan isim Semih Zazaoğlu oldu.
Türkiye'nin 7 bölgesinde kurulan sandıklarda otelciler, kendilerini üç yıl boyunca TGA Yönetim Kurulunda temsil edecek üyeler için oy kullandı. İç Anadolu Bölgesi Temsilciliği için Ankara’dan Semih Zazaoğlu ile Berker Bülbüloğlu ve Nevşehir’den aday olan Gülper Gündüz Yassı yarıştı. ZAZAOĞLU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKTI TGA’da bir koltukla temsil edilen İç Anadolu Bölgesi’nin üç adayından biri olan Semih Zazaoğlu, rakiplerini büyük bir farkla geçerek 232 oyla TGA İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi olarak yönetim kurulu üyesi seçildi. Yaklaşık 6 aydır sıkı bir seçim kampanyası yürütenve İç Anadolu’nun her kentinde otelcilerle bir araya gelerek meslektaşlarının görüşlerini dinleyen Semih Zazaoğlu seçimden zaferle çıktı. Bölgedeki 13 il için, her ile özel iddialı projeler hazırlayan Zazaoğlu, seçim öncesi şehirleri tek tek ziyaret ederek alan çalışması yaptı. Zazaoğluseçim sonrası yaptığı değerlendirmede “Bu yolda benden desteğini esirgemeyen, bana güvenen herkese çok teşekkür ederim. Meslektaşlarımın bana layık gördüğü bu görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Bugüne kadar turizm adına bölgemizde hayata geçirilen çok başarılı çalışmalar oldu. Bunları daha ileriye taşıyacağız. Projelerimizle ve ortak akılla bölgemizin turizmini hak ettiği noktaya getirebilmek içinvar gücümüzle çalışacağız” dedi.
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliği Seçimi’nde İç Anadolu Bölgesi’ni temsil etmek üzere yarışan adaylardan kazanan isim Semih Zazaoğlu oldu.

Türkiye'nin 7 bölgesinde kurulan sandıklarda otelciler, kendilerini üç yıl boyunca TGA Yönetim Kurulunda temsil edecek üyeler için oy kullandı. İç Anadolu Bölgesi Temsilciliği için Ankara’dan Semih Zazaoğlu ile Berker Bülbüloğlu ve Nevşehir’den aday olan Gülper Gündüz Yassı yarıştı.

ZAZAOĞLU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKTI

TGA’da bir koltukla temsil edilen İç Anadolu Bölgesi’nin üç adayından biri olan Semih Zazaoğlu, rakiplerini büyük bir farkla geçerek 232 oyla TGA İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi olarak yönetim kurulu üyesi seçildi.

Yaklaşık 6 aydır sıkı bir seçim kampanyası yürütenve İç Anadolu’nun her kentinde otelcilerle bir araya gelerek meslektaşlarının görüşlerini dinleyen Semih Zazaoğlu seçimden zaferle çıktı. Bölgedeki 13 il için, her ile özel iddialı projeler hazırlayan Zazaoğlu, seçim öncesi şehirleri tek tek ziyaret ederek alan çalışması yaptı.

Zazaoğluseçim sonrası yaptığı değerlendirmede “Bu yolda benden desteğini esirgemeyen, bana güvenen herkese çok teşekkür ederim. Meslektaşlarımın bana layık gördüğü bu görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Bugüne kadar turizm adına bölgemizde hayata geçirilen çok başarılı çalışmalar oldu. Bunları daha ileriye taşıyacağız. Projelerimizle ve ortak akılla bölgemizin turizmini hak ettiği noktaya getirebilmek içinvar gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.