Tesisle birlikte madalyalar geldi

Spor Sahnesi 02.09.2022 - 10:34, Güncelleme: 02.09.2022 - 10:34
 

Tesisle birlikte madalyalar geldi

Altındağ Belediyesi’nin spor alanında yaptığı yatırımlar yüzleri güldürdü. Kısa bir süre önce hizmete başlayan Beşikkaya Spor Merkezi, şampiyonların adresi oldu.
Altındağ’da hayaller gerçeğe dönüştü, şampiyonların adresi Altındağ oldu. Beşikkaya Spor Merkezi’nde judo kursuna devam eden minik sporcular madalyalarıyla gururlandırdı. 88 Altındağlı minik sporcu, Minikler ve Süper Minikler Ankara Şampiyonası’ndan 36 madalyayla döndü. Altındağlı sporcular Süper Minikler kategorisinde Ankara Şampiyonu olurken, Minikler kategorisinde ise Ankara İkincisi oldular.  Miniklerin sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu. Başkan Balcı, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy ile birlikte, minik şampiyonları ziyaret etti, her birine madalya ve kupalarını takdim etti. ŞAMPİYONLARIN ADRESİ ALTINDAĞ Altındağ’ın yatırımların olduğu gibi şampiyonların da adresi olduğunu söyleyen Başkan Asım Balcı, şampiyonaya katılan minik sporcuları tebrik etti. Başkan Balcı “Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni şampiyonların adresi olacağına inancımız tamdı. Bu düşüncemi de her yerde, sık sık dile getirdik. Bugün görüyoruz ki, spor tesislerimiz amacına ulaşmış, çok şükür ki, hayallerimiz gerçeğe dönüşmüş. Beşikkaya Spor Merkezimiz çok kısa sürede onlarca başarılı sporcu yetiştirmiş, Altındağ çok kısa sürede şampiyonların adresi olmuş. Bunun için ne kadar şükretsek az…” dedi. Minik sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Başkan Balcı “Tüm minik yavrularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Yavrularımıza emek veren ailelerine ve antrenörlerine ise teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Altındağ Belediyesi’nin spor alanında yaptığı yatırımlar yüzleri güldürdü. Kısa bir süre önce hizmete başlayan Beşikkaya Spor Merkezi, şampiyonların adresi oldu.

Altındağ’da hayaller gerçeğe dönüştü, şampiyonların adresi Altındağ oldu. Beşikkaya Spor Merkezi’nde judo kursuna devam eden minik sporcular madalyalarıyla gururlandırdı. 88 Altındağlı minik sporcu, Minikler ve Süper Minikler Ankara Şampiyonası’ndan 36 madalyayla döndü. Altındağlı sporcular Süper Minikler kategorisinde Ankara Şampiyonu olurken, Minikler kategorisinde ise Ankara İkincisi oldular.  Miniklerin sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu. Başkan Balcı, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy ile birlikte, minik şampiyonları ziyaret etti, her birine madalya ve kupalarını takdim etti.

ŞAMPİYONLARIN ADRESİ ALTINDAĞ

Altındağ’ın yatırımların olduğu gibi şampiyonların da adresi olduğunu söyleyen Başkan Asım Balcı, şampiyonaya katılan minik sporcuları tebrik etti. Başkan Balcı “Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni şampiyonların adresi olacağına inancımız tamdı. Bu düşüncemi de her yerde, sık sık dile getirdik. Bugün görüyoruz ki, spor tesislerimiz amacına ulaşmış, çok şükür ki, hayallerimiz gerçeğe dönüşmüş. Beşikkaya Spor Merkezimiz çok kısa sürede onlarca başarılı sporcu yetiştirmiş, Altındağ çok kısa sürede şampiyonların adresi olmuş. Bunun için ne kadar şükretsek az…” dedi. Minik sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Başkan Balcı “Tüm minik yavrularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Yavrularımıza emek veren ailelerine ve antrenörlerine ise teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.