Teşekkürler Başkan Köse... Mamak Belediyesi Yerli ve Milli Kart Sistemine Geçiyor

Güncel 13.11.2023 - 11:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 11:59
 

Teşekkürler Başkan Köse... Mamak Belediyesi Yerli ve Milli Kart Sistemine Geçiyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, personellerin maaş hesaplarında Troy altyapısına geçiş için süreci başlattıklarını söyledi.
Daha önce sosyal tesislerinde İsrail menşeili ürünlerin satışını ve kullanımını  yasaklayan Mamak Belediyesi, personellerin maaş hesaplarının bulunduğu ilgili bankayla işbirliği içerisinde yerli altyapı olan TROY altyapısına geçiş için süreci başlattı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına kayıtsız kalmadıklarını ve ilk günden bu yana tavırlarının ve duruşlarının net olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabında “TROY Yerli ve Milli Ödeme Sistemine geçiyoruz. Belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızın tüm banka kartlarının yerli ve milli “TROY” kart sistemine geçirilmesi hususunda kararımızı aldık. TROY yerli ve milli ödeme sistemi mevcut sistemin tüm özelliklerini içeriyor. TROY kartların hazırlıkları tamamlandığında hiçbir aksama olmaksızın geçişler otomatik olarak yapılarak çalışma arkadaşlarımıza teslim edilecektir” diye yazdı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, personellerin maaş hesaplarında Troy altyapısına geçiş için süreci başlattıklarını söyledi.

Daha önce sosyal tesislerinde İsrail menşeili ürünlerin satışını ve kullanımını  yasaklayan Mamak Belediyesi, personellerin maaş hesaplarının bulunduğu ilgili bankayla işbirliği içerisinde yerli altyapı olan TROY altyapısına geçiş için süreci başlattı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına kayıtsız kalmadıklarını ve ilk günden bu yana tavırlarının ve duruşlarının net olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabında “TROY Yerli ve Milli Ödeme Sistemine geçiyoruz. Belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızın tüm banka kartlarının yerli ve milli “TROY” kart sistemine geçirilmesi hususunda kararımızı aldık. TROY yerli ve milli ödeme sistemi mevcut sistemin tüm özelliklerini içeriyor. TROY kartların hazırlıkları tamamlandığında hiçbir aksama olmaksızın geçişler otomatik olarak yapılarak çalışma arkadaşlarımıza teslim edilecektir” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.