TEKNOFEST-2022’yi ANKARA’ya istiyoruz

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 14:28, Güncelleme: 13.01.2021 - 14:28
 

TEKNOFEST-2022’yi ANKARA’ya istiyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’yla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından ilk defa İstanbul dışında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 etkinliği, pandemi nedeniyle ziyaretçi kabul edilmemesine rağmen başarıyla gerçekleştirilmesi, pek çok kentin bu dev organizasyona ev sahipliği yapma iştahını kabarttı. ANKHABER Gazetesi olarak, 2022’deki TEKNOFEST’in Ankara’da düzenlenmesi çağrımız ilgi ve destek gördü. Bu çağrıyı değerlendiren Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Genel Başkan Baş Danışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ve HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız, “TEKNOFEST 2022 Ankara’da düzenlensin” görüşünü dile getirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’yla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından ilk defa İstanbul dışında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 etkinliği, pandemi nedeniyle ziyaretçi kabul edilmemesine rağmen başarıyla gerçekleştirilmesi, pek çok kentin bu dev organizasyona ev sahipliği yapma iştahını kabarttı.

ANKHABER Gazetesi olarak, 2022’deki TEKNOFEST’in Ankara’da düzenlenmesi çağrımız ilgi ve destek gördü. Bu çağrıyı değerlendiren Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Genel Başkan Baş Danışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ve HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız, “TEKNOFEST 2022 Ankara’da düzenlensin” görüşünü dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.