TED öğrencilerinden Eymir Gölü temizliği

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.01.2024 - 23:00, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:00
 

TED öğrencilerinden Eymir Gölü temizliği

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, TED Koleji öğrencileri Eymir Gölü çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında harekete geçen TED Koleji öğrencileri, Eymir Gölü kenarında çöpleri topladı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen temizlik etkinliğinde, öğrenciler eldiven giyerek torba torba çöp topladı. 'Doğayı temiz tutalım' temasıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, öğrencilerin özverili çalışmaları gözlerden kaçmadı. ÖRNEK OLACAK PROJE... Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de öğrencilere eşlik ettiği etkinlikte, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, daha temiz bir Gölbaşı için ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu vurgulayarak, "Mahallelerin pırıl pırıl olması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Ancak vatandaşlarımızın da çevre bilincinin oluşması çok önemli. Bu bilinci çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamalıyız. Bu noktada aile ve okul önemli bir rol oynuyor. TED Koleji öğrencilerini gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesi için tebrik ediyorum. Bu proje, diğerlerine örnek olmalı." şeklinde konuştu.
Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, TED Koleji öğrencileri Eymir Gölü çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında harekete geçen TED Koleji öğrencileri, Eymir Gölü kenarında çöpleri topladı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen temizlik etkinliğinde, öğrenciler eldiven giyerek torba torba çöp topladı. 'Doğayı temiz tutalım' temasıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, öğrencilerin özverili çalışmaları gözlerden kaçmadı.

ÖRNEK OLACAK PROJE...

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de öğrencilere eşlik ettiği etkinlikte, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, daha temiz bir Gölbaşı için ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu vurgulayarak, "Mahallelerin pırıl pırıl olması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Ancak vatandaşlarımızın da çevre bilincinin oluşması çok önemli. Bu bilinci çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamalıyız. Bu noktada aile ve okul önemli bir rol oynuyor. TED Koleji öğrencilerini gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesi için tebrik ediyorum. Bu proje, diğerlerine örnek olmalı." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.