Tebrikler Başkan Murat Köse... Mamak ile Gazze Kardeş Belediye Oluyor

Güncel 24.10.2023 - 14:36, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:36
 

Tebrikler Başkan Murat Köse... Mamak ile Gazze Kardeş Belediye Oluyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Gazze Belediyesinin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırdı.
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor, dünya bir soykırım ve insanlık dramı ile karşı karşıya. Mamak Belediyesi de Gazzeli Müslüman kardeşleri ile aradaki sınırları kaldırıp bir olmak istiyor. Bu bağlamda harekete geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Gazze Belediyesi’nin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için Mamak Belediye Meclisini tek gündem maddesi ile olağanüstü toplantıya davet etti. Başkan Murat Köse, sosyal medya hesabından “Gazze Belediyesi’nin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için, 27 Ekim 2023 Cuma günü, saat 15.00’te Mamak Belediye Meclisini tek gündem maddesi ile olağanüstü toplantıya davet etme kararı aldım. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” diye yazdı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Gazze Belediyesinin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırdı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürüyor, dünya bir soykırım ve insanlık dramı ile karşı karşıya. Mamak Belediyesi de Gazzeli Müslüman kardeşleri ile aradaki sınırları kaldırıp bir olmak istiyor. Bu bağlamda harekete geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Gazze Belediyesi’nin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için Mamak Belediye Meclisini tek gündem maddesi ile olağanüstü toplantıya davet etti.

Başkan Murat Köse, sosyal medya hesabından “ Gazze Belediyesi’nin, Mamak Belediyesi ile Kardeş Belediye olması için, 27 Ekim 2023 Cuma günü, saat 15.00’te

Mamak Belediye Meclisini tek gündem maddesi ile olağanüstü toplantıya davet etme kararı aldım. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.