TAİB Kurucu Başkanı Ahmadov: Türkiye ile gurur duyuyoruz

Güncel 29.10.2022 - 18:05, Güncelleme: 29.10.2022 - 18:05
 

TAİB Kurucu Başkanı Ahmadov: Türkiye ile gurur duyuyoruz

Türk Aksakkalları Birliği Kurucu Başkanı Ramin Ahmadov, yayımladığı özel bir mesaj ile Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramını kutladı. Ahmadov, mesajında “Türk duünyası olarak Türkiye ile gurur duyuyoruz” dedi.
Merkezi Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de bulunan Türk Aksakkalları Birliği’nin (TAİB) kurucusu ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov, kardeş Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük hedeflere emin adımlarla ilerlediğini ve buna Türk dünyası olarak canı gönülden inandıklarına dikkat çekti. Ramin Ahmadov, resmi sosyal medya hesaplarından kardeş Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ahmadov mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kardeşimiz Türkiye’nin hızlı ve kapsamlı gelişimini belirleyen asırlık Türk devletleri tarihinde önemli bir siyasi olayın yıldönümüdür. Türk devlet yapısının yeni ve laik bir sisteme geçişinin üzerinden 99 yıl geçmiştir. Bugün hem kardeş ülkede hem de Türk dünyasının ayrılmaz bir parçası olan Azerbaycan'da büyük bir bayram yaşanmaktadır. Modern çağımızda, Türkiye'nin dünya siyasetindeki konumu, güçlü temelleri ve etkisi olan güçlü bir devlet olarak geleceğin haritasını belirleyenlerden biridir. Türk dünyasında yaşayan her birimizde bir gurur duygusu yaşanmaktadır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin nice başarılara imza atacağına ve büyük hedeflere ulaşacağına Türk dünyası olarak canı gönülden inanıyor ve Türkiye ile gurur duyuyoruz.”
Türk Aksakkalları Birliği Kurucu Başkanı Ramin Ahmadov, yayımladığı özel bir mesaj ile Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramını kutladı. Ahmadov, mesajında “Türk duünyası olarak Türkiye ile gurur duyuyoruz” dedi.

Merkezi Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de bulunan Türk Aksakkalları Birliği’nin (TAİB) kurucusu ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov, kardeş Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük hedeflere emin adımlarla ilerlediğini ve buna Türk dünyası olarak canı gönülden inandıklarına dikkat çekti.

Ramin Ahmadov, resmi sosyal medya hesaplarından kardeş Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Ahmadov mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşimiz Türkiye’nin hızlı ve kapsamlı gelişimini belirleyen asırlık Türk devletleri tarihinde önemli bir siyasi olayın yıldönümüdür. Türk devlet yapısının yeni ve laik bir sisteme geçişinin üzerinden 99 yıl geçmiştir. Bugün hem kardeş ülkede hem de Türk dünyasının ayrılmaz bir parçası olan Azerbaycan'da büyük bir bayram yaşanmaktadır. Modern çağımızda, Türkiye'nin dünya siyasetindeki konumu, güçlü temelleri ve etkisi olan güçlü bir devlet olarak geleceğin haritasını belirleyenlerden biridir. Türk dünyasında yaşayan her birimizde bir gurur duygusu yaşanmaktadır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin nice başarılara imza atacağına ve büyük hedeflere ulaşacağına Türk dünyası olarak canı gönülden inanıyor ve Türkiye ile gurur duyuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.