Sünnet Şöleni hazırlıkları devam ediyor

Yerel 04.08.2023 - 11:21, Güncelleme: 04.08.2023 - 11:21
 

Sünnet Şöleni hazırlıkları devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl ailelere destek olmak için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni hazırlıkları aralıksız sürüyor.
19 Ağustos’ta Yakacık Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan sünnet şöleninde miniklerin giyeceği kıyafetler ve hediyeler, Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda ailelere dağıtıldı. 400 çocuk sünnet heyecanı yaşadı Bu yıl 400 çocuğu sünnet ettiren Yenimahalle Belediyesi, pelerin, maşallah, papyon, kuşak, yelek, pantolon, gömlek, şapka, asa ve ayakkabıdan oluşan geleneksel sünnet kıyafetlerini minik sakinlere hediye etti. Yüzlerinden gülücükler eksik olmasın Sünnet şölenine gün sayarak kıyafetlerini teslim alan minik Yenimahallelileri makamında ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her yıl yüzlerce çocuğumuzun hijyenik ve sağlıklı bir şekilde sünnet işlemini gerçekleştiriyor ve onlar için unutulmaz bir sünnet şöleni düzenliyoruz. Çocukların yüzünden gülücükler eksik olmasın istiyoruz. Bu nedenle ihtiyacı olan ailelerin ve yavrularımızın her zaman yanında olacağız. Sünnet olan çocuklarımıza mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.
Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl ailelere destek olmak için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni hazırlıkları aralıksız sürüyor.

19 Ağustos’ta Yakacık Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan sünnet şöleninde miniklerin giyeceği kıyafetler ve hediyeler, Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda ailelere dağıtıldı.

400 çocuk sünnet heyecanı yaşadı

Bu yıl 400 çocuğu sünnet ettiren Yenimahalle Belediyesi, pelerin, maşallah, papyon, kuşak, yelek, pantolon, gömlek, şapka, asa ve ayakkabıdan oluşan geleneksel  sünnet kıyafetlerini minik sakinlere hediye etti.

Yüzlerinden gülücükler eksik olmasın

Sünnet şölenine gün sayarak kıyafetlerini teslim alan minik Yenimahallelileri makamında ağırlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her yıl yüzlerce çocuğumuzun hijyenik ve sağlıklı bir şekilde sünnet işlemini gerçekleştiriyor ve onlar için unutulmaz bir sünnet şöleni düzenliyoruz. Çocukların yüzünden gülücükler eksik olmasın istiyoruz. Bu nedenle ihtiyacı olan ailelerin ve yavrularımızın her zaman yanında olacağız. Sünnet olan çocuklarımıza mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.