Sokak Hayvanları İçin Yeni Protokol

Yerel 23.03.2023 - 18:31, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:31
 

Sokak Hayvanları İçin Yeni Protokol

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Mamak Belediyesi arasında sokak hayvanlarının eğitimi ve tedavisi protokolü imzalandı.
Sokak hayvanları konusunda birçok yeniliğe imza atan Mamak Belediyesi, can dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için yenilikler üretmeye, onlar için çalışmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi son olarak Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile önemli bir protokole imza attı. Musiki Muallim Mektebi Uyanık Kütüphane salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Düğmeci ve Mulla Ali Çetin, Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kevser Güney katıldı. Sokak hayvanları noktasında önemli bir adım olan işbirliği protokolünü Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan imzaladı. Mamak Belediyesi’nin Sokak hayvanları konusunda duyarlılığına dikkat çeken Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, protokolle AÜ Veteriner Fakültesi tarafından Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline sokak hayvanları konusunda bilimsel destek verileceğini söyledi. İmzalanan protokolle hayvan davranışları, gezici klinik hizmetleri ve anatomi müzesi kurulması gibi konularda Belediye’ye destek sağlanacak.
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Mamak Belediyesi arasında sokak hayvanlarının eğitimi ve tedavisi protokolü imzalandı.

Sokak hayvanları konusunda birçok yeniliğe imza atan Mamak Belediyesi, can dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için yenilikler üretmeye, onlar için çalışmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi son olarak Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile önemli bir protokole imza attı. Musiki Muallim Mektebi Uyanık Kütüphane salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Düğmeci ve Mulla Ali Çetin, Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kevser Güney katıldı.

Sokak hayvanları noktasında önemli bir adım olan işbirliği protokolünü Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan imzaladı.

Mamak Belediyesi’nin Sokak hayvanları konusunda duyarlılığına dikkat çeken Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, protokolle AÜ Veteriner Fakültesi tarafından Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline sokak hayvanları konusunda bilimsel destek verileceğini söyledi.

İmzalanan protokolle hayvan davranışları, gezici klinik hizmetleri ve anatomi müzesi kurulması gibi konularda Belediye’ye destek sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.