Soğuk Havayı Kartpostallık Görüntüler Isıtıyor

Yerel 16.11.2023 - 10:22, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:22
 

Soğuk Havayı Kartpostallık Görüntüler Isıtıyor

Sonbahar soğukların soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte Keçiören’deki kartpostallık görüntüler de kendini göstermeye başladı.
İlçenin birçok noktasındaki şelale, gölet ve ağaçlar bir araya gelince renk cümbüşü ortaya çıktı. Park ve bahçelerde renk değiştiren ağaçlar, dökülen yapraklar ve mevsimlik bitkilerin oluşturduğu doğal plato vatandaşı kendine hayran bırakırken, eşsiz güzellikteki seyri doyumsuz manzaralar ziyaretçilerini bekliyor. Keçiören’in her mevsim ayrı güzel olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Şehrimiz, içinde barındırdığı güzelliklerle her mevsim seyirlik görüntüler yansıtıyor. Ağaç ve çiçeğin binbir türünü Keçiören’imizde görmek mümkün. Hal böyle olunca sonbaharda rengârenk manzaralar ortaya çıkıyor. Bu güzellikleri seyretmek, anı ölümsüzleştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz.” dedi.
Sonbahar soğukların soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte Keçiören’deki kartpostallık görüntüler de kendini göstermeye başladı.

İlçenin birçok noktasındaki şelale, gölet ve ağaçlar bir araya gelince renk cümbüşü ortaya çıktı. Park ve bahçelerde renk değiştiren ağaçlar, dökülen yapraklar ve mevsimlik bitkilerin oluşturduğu doğal plato vatandaşı kendine hayran bırakırken, eşsiz güzellikteki seyri doyumsuz manzaralar ziyaretçilerini bekliyor.

Keçiören’in her mevsim ayrı güzel olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Şehrimiz, içinde barındırdığı güzelliklerle her mevsim seyirlik görüntüler yansıtıyor. Ağaç ve çiçeğin binbir türünü Keçiören’imizde görmek mümkün. Hal böyle olunca sonbaharda rengârenk manzaralar ortaya çıkıyor. Bu güzellikleri seyretmek, anı ölümsüzleştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.