Şoförlerden irade gösteren Mansur Yavaş'a teşekkür

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.03.2024 - 20:20, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:20
 

Şoförlerden irade gösteren Mansur Yavaş'a teşekkür

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ulaşım esnafıyla yaptığı toplantıda konuştu: Pandemi döneminde çalışamayan esnafa yardımcı olduk, odaların görüşlerini almaksızın karar almadık...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yavaş, odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almadıklarını ve esnaf dostu bir anlayışları olduğunu belirtti. Ulaşım esnafının taleplerini ve sorunlarını dinleyen Yavaş, ulaşım esnafının kendi aralarında anlaşmaları hâlinde her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini söyledi. Ayrıca, gelen durak yenileme ve sosyal tesis taleplerini geri çevirmeyeceklerini vurguladı. Yavaş, pandemi döneminde çalışamayan esnafa yardımcı olduklarını ve odaların görüşlerini almaksızın karar almadıklarını belirtti. Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın da Mansur Yavaş'ın, bölgelerine girmek isteyenler için "Kimse kimsenin bölgesine girmeyecek" dediğini ve bu konuda kendilerini rahatlattığını belirterek teşekkür etti. Yalçın, Yavaş'a bu iradesi için teşekkür etti.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, ulaşım esnafıyla yaptığı toplantıda konuştu: Pandemi döneminde çalışamayan esnafa yardımcı olduk, odaların görüşlerini almaksızın karar almadık...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yavaş, odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almadıklarını ve esnaf dostu bir anlayışları olduğunu belirtti.

Ulaşım esnafının taleplerini ve sorunlarını dinleyen Yavaş, ulaşım esnafının kendi aralarında anlaşmaları hâlinde her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini söyledi. Ayrıca, gelen durak yenileme ve sosyal tesis taleplerini geri çevirmeyeceklerini vurguladı. Yavaş, pandemi döneminde çalışamayan esnafa yardımcı olduklarını ve odaların görüşlerini almaksızın karar almadıklarını belirtti.

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın da Mansur Yavaş'ın, bölgelerine girmek isteyenler için "Kimse kimsenin bölgesine girmeyecek" dediğini ve bu konuda kendilerini rahatlattığını belirterek teşekkür etti. Yalçın, Yavaş'a bu iradesi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.