SİNCANLI HANIMLAR İFTARDA BULUŞTU

Yerel 10.04.2023 - 12:24, Güncelleme: 10.04.2023 - 12:24
 

SİNCANLI HANIMLAR İFTARDA BULUŞTU

Her ay birbirinden değerli konukları ağırlayan Sincan Belediyesi Kadın Kadına Aile Sohbetleri, Ramazan ayı dolayısıyla iftar programıyla gerçekleşti. Programın bu ayki konuğu Vaize- Yazar Merve Safa Erbaş Likoğlu’ydu.
Alanında uzman isimleri Sincanlı hanımlarla buluşturan Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı Fatih Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. İftar yemeğinde bir araya gelen Sincanlı kadınlar Vaize- Yazar Merve Safa Erbaş Likoğlu ile buluştu. Kadınlar Likoğlu’nun verdiği bilgileri ve tavsiyeleri can kulağı ile dinledi. Program öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan konukları tek tek selamladı. Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu ülkenin geleceğini yetiştiren sizlere ne yapsak az. Siz nesli yetiştiren en önemli öğretmenlersiniz. Rabbim bize bu mübarek Ramazan ayını ve kadir gecesini hakkıyla yaşatsın inşallah, huzur ve esenlik içinde bayrama eriştirsin. “ diye konuştu. Başkan Ercan bir de müjde verdi; yazın düzenlenen gezilere kurasız tüm kadınların katılması için talimat verdiğini duyurdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan ise “Milli ve manevi değerler bizi birarada tutuyor. Kadın Kadına Aile Sohbetleri programımızda manevi değerler üzerinde duruyor, farklı konu ve konuklarımızla Sincanlı hanımlarımızı buluşturuyoruz. Birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin yardımlaşmanın ruhu Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. “dedi.
Her ay birbirinden değerli konukları ağırlayan Sincan Belediyesi Kadın Kadına Aile Sohbetleri, Ramazan ayı dolayısıyla iftar programıyla gerçekleşti. Programın bu ayki konuğu Vaize- Yazar Merve Safa Erbaş Likoğlu’ydu.

Alanında uzman isimleri Sincanlı hanımlarla buluşturan Kadın Kadına Aile Sohbetleri programı Fatih Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. İftar yemeğinde bir araya gelen Sincanlı kadınlar Vaize- Yazar Merve Safa Erbaş Likoğlu ile buluştu. Kadınlar Likoğlu’nun verdiği bilgileri ve tavsiyeleri can kulağı ile dinledi.

Program öncesi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan konukları tek tek selamladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu ülkenin geleceğini yetiştiren sizlere ne yapsak az. Siz nesli yetiştiren en önemli öğretmenlersiniz. Rabbim bize bu mübarek Ramazan ayını ve kadir gecesini hakkıyla yaşatsın inşallah, huzur ve esenlik içinde bayrama eriştirsin. “ diye konuştu.

Başkan Ercan bir de müjde verdi; yazın düzenlenen gezilere kurasız tüm kadınların katılması için talimat verdiğini duyurdu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan ise “Milli ve manevi değerler bizi birarada tutuyor. Kadın Kadına Aile Sohbetleri programımızda manevi değerler üzerinde duruyor, farklı konu ve konuklarımızla Sincanlı hanımlarımızı buluşturuyoruz. Birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin yardımlaşmanın ruhu Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.