SİNCANLI GENÇLER MİLLET KIRAATHANELERİYLE KPSS’YE HAZIR

Yerel 14.09.2022 - 10:02, Güncelleme: 14.09.2022 - 10:02
 

SİNCANLI GENÇLER MİLLET KIRAATHANELERİYLE KPSS’YE HAZIR

Sincan Belediyesi sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Millet Kıraathanelerinde KPSS’ye hazırlanan adaylar için hem sağlıklı bir çalışma ortamı sunuluyor hem de deneme sınavları ile gençler sınavın provasını yapıyor.
Gençlerin severek ders çalıştığı ve günün her saati kullanabildiği Sincan Millet Kıraathaneleri her türlü sınavda verdiği uzman desteğiyle dikkatleri çekiyor. Liselere ve üniversiteye giriş sınavı, yerleştirme ve tercihler konusunda rehberlik hizmeti sunan Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri, gençleri okul bittikten sonra da yalnız bırakmıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan gençler için deneme sınavları hazırlayan Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri bu zorlu süreçte gençlerin yanında olmaya devam ediyor. İsteyenlere KPSS hazırlık kitapları da temin eden Millet Kıraathanelerinde yine KPSS için özel etütler oluşturuluyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da gençleri sık sık Millet Kıraathanelerindeziyaret ederek onlara moral verip, destek oluyor. Gençlere sohbet eden Başkan Ercan, gençlere rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkânı sunmanın öneminden bahsederken “Benim için kütüphanelerimiz, hayallere giden yolun azimle kesiştiği yerdir” diyerek gençlere hayallerine odaklanmalarını söylüyor. KPSS’ye girecek öğrenciler için sınav takvimi ÖSYM tarafından yayınlandı. Buna göre; 2022-KPSS Lisans Sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının 18 Eylül 2022 tarihinde, 2022-KPSS Alan Bilgisi oturumlarının 24-25 Eylül 2022 tarihinde, 2022-ÖABT'nin 2 Ekim 2022 tarihinde, 2 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan 2022-KPSS Ön Lisans Sınavının 9 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.
Sincan Belediyesi sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Millet Kıraathanelerinde KPSS’ye hazırlanan adaylar için hem sağlıklı bir çalışma ortamı sunuluyor hem de deneme sınavları ile gençler sınavın provasını yapıyor.

Gençlerin severek ders çalıştığı ve günün her saati kullanabildiği Sincan Millet Kıraathaneleri her türlü sınavda verdiği uzman desteğiyle dikkatleri çekiyor. Liselere ve üniversiteye giriş sınavı, yerleştirme ve tercihler konusunda rehberlik hizmeti sunan Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri, gençleri okul bittikten sonra da yalnız bırakmıyor.


Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan gençler için deneme sınavları hazırlayan Sincan Belediyesi Millet Kıraathaneleri bu zorlu süreçte gençlerin yanında olmaya devam ediyor. İsteyenlere KPSS hazırlık kitapları da temin eden Millet Kıraathanelerinde yine KPSS için özel etütler oluşturuluyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da gençleri sık sık Millet Kıraathanelerindeziyaret ederek onlara moral verip, destek oluyor. Gençlere sohbet eden Başkan Ercan, gençlere rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkânı sunmanın öneminden bahsederken “Benim için kütüphanelerimiz, hayallere giden yolun azimle kesiştiği yerdir” diyerek gençlere hayallerine odaklanmalarını söylüyor.

KPSS’ye girecek öğrenciler için sınav takvimi ÖSYM tarafından yayınlandı. Buna göre;

2022- KPSS Lisans Sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının 18 Eylül 2022 tarihinde,

2022- KPSS Alan Bilgisi oturumlarının 24-25 Eylül 2022 tarihinde,

2022-ÖABT'nin 2 Ekim 2022 tarihinde,

2 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan 2022- KPSS Ön Lisans Sınavının 9 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.