Sincanlı Annelere Müjde… Zambak Kreşi Açıldı

Yerel 11.10.2023 - 08:47, Güncelleme: 11.10.2023 - 08:47
 

Sincanlı Annelere Müjde… Zambak Kreşi Açıldı

Sincan Belediyesi açılış zincirine bir yenisini daha ekledi. Leylak, Lale, Menekşe kreşlerinin ardından Zambak Kreşi de açılarak hizmete girdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemizin çıtası da o kadar yükselir” ifadelerini kullandı.
Sincan Belediyesi açtığı kreşlerle çocuklara adeta anne şefkati sunuyor. Her hafta bir kreşi hizmete açarak adından söz ettiren Sincan Belediyesi, Zambak Kreşini de ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor. Sevginin temel alındığı aile sıcaklığı sunan kreşler deneyimli kadrosuyla minikleri sarıp sarmalıyor. Çeşitli etkinliklere katılan çocuklar; motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlıyor. Rengarenk dizayn edilen, eğitici öğretici oyuncak ve materyallerle donatılan kreşler annelerin büyük beğenisini toplarken, çocuklar huzur içinde hayatı öğreniyor. Geniş katılımla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kreşler anneler için çok büyük önem arz ediyor. Ağız tadıyla, huzurla, güvenle çocuklarının güzel mekanlarda olduğunu bilmek onlar için rahatlatıcı. Sadece çocukları memnun etmiyoruz, anneleri de memnun ediyoruz. Anneler memnun olunca babalar da memnun oluyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, ülkemizin ve şehrimizin geleceği. Onlar ne kadar iyi yetişirlerse ülkemizin çıtası da o kadar yükselir. Biz de belediye olarak okul öncesi çağından başlamak üzere ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitedeki gençlere destek olmaya çalışıyoruz. Yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Başkan Ercan ve protokol kreşi gezdi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Sincan Belediyesi açılış zincirine bir yenisini daha ekledi. Leylak, Lale, Menekşe kreşlerinin ardından Zambak Kreşi de açılarak hizmete girdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemizin çıtası da o kadar yükselir” ifadelerini kullandı.

Sincan Belediyesi açtığı kreşlerle çocuklara adeta anne şefkati sunuyor. Her hafta bir kreşi hizmete açarak adından söz ettiren Sincan Belediyesi, Zambak Kreşini de ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor.

Sevginin temel alındığı aile sıcaklığı sunan kreşler deneyimli kadrosuyla minikleri sarıp sarmalıyor. Çeşitli etkinliklere katılan çocuklar; motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlıyor. Rengarenk dizayn edilen, eğitici öğretici oyuncak ve materyallerle donatılan kreşler annelerin büyük beğenisini toplarken, çocuklar huzur içinde hayatı öğreniyor.

Geniş katılımla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Kreşler anneler için çok büyük önem arz ediyor. Ağız tadıyla, huzurla, güvenle çocuklarının güzel mekanlarda olduğunu bilmek onlar için rahatlatıcı. Sadece çocukları memnun etmiyoruz, anneleri de memnun ediyoruz. Anneler memnun olunca babalar da memnun oluyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, ülkemizin ve şehrimizin geleceği. Onlar ne kadar iyi yetişirlerse ülkemizin çıtası da o kadar yükselir. Biz de belediye olarak okul öncesi çağından başlamak üzere ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitedeki gençlere destek olmaya çalışıyoruz. Yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Başkan Ercan ve protokol kreşi gezdi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.