SİNCAN’DA YIL SONU ŞENLİKLERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Yerel 07.06.2023 - 22:11, Güncelleme: 07.06.2023 - 22:11
 

SİNCAN’DA YIL SONU ŞENLİKLERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Yazın gelmesiyle birlikte okullarda yıl sonu heyecanı yaşanıyor. Kimi sınıflar için mezuniyet anlamına gelen bu heyecan, okulların düzenlediği yıl sonu şenlikleri ile Sincan’da büyük bir yarattı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da düzenlenen etkinliklere katılarak öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bu mutlu günde yalnız bırakmadı.
2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna yaklaşırken, Sincan’da bulunan okullarda bir dizi yıl sonu etkinliği düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler bir yandan bütün bir senenin yorgunluğunu atarken bir yanda da hazırladıkları programlar ve etkinliklerle maharetlerini sergilediler. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, öğrencilerin mezuniyet ve yıl sonu heyecanında onları yalnız bırakmayarak düzenledikleri etkinliklere ve kermeslere katıldı. Devlet Hatun Anaokulu’ndan mezun olan minikler, diplomalarını Başkan Ercan’dan almaktan çok mutlu oldu. Sincan İmam Hatip Lisesi okullarının düzenlediği“İmam Hatip Bahar Şenlikleri” programına da katılan Başkan Ercan, burada öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezdi. Lale Meydanı'nda gerçekleşen bahar şenliğinde İmam Hatip öğrencilerinin oluşturduğu Mehter Takımı gösterisini izleyen Başkan Ercan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Tek tek stantları gezen Başkan Ercan, ebru sanatının uygulandığı stantta durarak ebru yaptı. Başkan Murat Ercan’ın yaptığı ebru, öğrenci ve öğretmenlerden tam not aldı. Başkan Ercan ardından Sincan Özel Eğitim Meslek Okulu'nda düzenlenen Bahar Şenliği programına katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda ise mezuniyet ve yıl sonu kermes programında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Ercan hem kermesi gezdi hem de velilerle sohbet etti. “Bahar bizim için sizin mutluluğunuz ve başarılarınızda saklı” diyen Başkan Ercan, öğrencilere güzel ve başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.
Yazın gelmesiyle birlikte okullarda yıl sonu heyecanı yaşanıyor. Kimi sınıflar için mezuniyet anlamına gelen bu heyecan, okulların düzenlediği yıl sonu şenlikleri ile Sincan’da büyük bir yarattı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da düzenlenen etkinliklere katılarak öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna yaklaşırken, Sincan’da bulunan okullarda bir dizi yıl sonu etkinliği düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler bir yandan bütün bir senenin yorgunluğunu atarken bir yanda da hazırladıkları programlar ve etkinliklerle maharetlerini sergilediler.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, öğrencilerin mezuniyet ve yıl sonu heyecanında onları yalnız bırakmayarak düzenledikleri etkinliklere ve kermeslere katıldı. Devlet Hatun Anaokulu’ndan mezun olan minikler, diplomalarını Başkan Ercan’dan almaktan çok mutlu oldu.

Sincan İmam Hatip Lisesi okullarının düzenlediği“İmam Hatip Bahar Şenlikleri” programına da katılan Başkan Ercan, burada öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezdi. Lale Meydanı'nda gerçekleşen bahar şenliğinde İmam Hatip öğrencilerinin oluşturduğu Mehter Takımı gösterisini izleyen Başkan Ercan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Tek tek stantları gezen Başkan Ercan, ebru sanatının uygulandığı stantta durarak ebru yaptı. Başkan Murat Ercan’ın yaptığı ebru, öğrenci ve öğretmenlerden tam not aldı.

Başkan Ercan ardından Sincan Özel Eğitim Meslek Okulu'nda düzenlenen Bahar Şenliği programına katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda ise mezuniyet ve yıl sonu kermes programında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Ercan hem kermesi gezdi hem de velilerle sohbet etti. “Bahar bizim için sizin mutluluğunuz ve başarılarınızda saklı” diyen Başkan Ercan, öğrencilere güzel ve başarı dolu bir eğitim hayatı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.