Sincan'da tiyatro dolu yaz

Ankara 27.06.2022 - 18:35, Güncelleme: 27.06.2022 - 18:35
 

Sincan'da tiyatro dolu yaz

Sincan Belediyesi okulların kapanmasının ardından keyifli ve eğitici aktiviteleri çocuklar ile buluşturuyor...
Sincan Belediyesi tiyatro oyunları ile hafta sonları çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Her hafta sonu Lale Tiyatro Salonunda birbirinden zengin içeriğine sahip oyunlar sahneleniyor. Bu hafta "Keloğlan Korsana Karşı" oyunu minik tiyatro severler için perde araladı. Oyunda kitap korsanlarına karşı Keloğlanın verdiği mücadele eğlenceli bir dille anlatılıyor. 2 Seans oynanan oyunda 600 çocuk seyirci keyifli vakit geçirdi. “DAMAT ALAYI” OYUNU BÜYÜKLER İÇİN SAHNE ALDI Akşam saatlerinde çocuklardan boşalan seyirci koltuklarını büyükler dolduruyor. Sincanlı vatandaşlar bu hafta sonu  “Damat Alayı” oyunu ile haftanın yorgunluğunu attı. Oyunda konak sahibi Bayram Ağa’nın ölümünün ardından eşi ve kızının mirasla ilgili yaşadığı olaylar anlatılıyor. Büyük beğeni toplayan oyunu tek seansta 140 kişi izledi. Birbirinden zengin içeriklere sahip tiyatroları, aynı zamanda https://ekultur.sincan.bel.tr/ internet adresinden de ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz.
Sincan Belediyesi okulların kapanmasının ardından keyifli ve eğitici aktiviteleri çocuklar ile buluşturuyor...

Sincan Belediyesi tiyatro oyunları ile hafta sonları çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Her hafta sonu Lale Tiyatro Salonunda birbirinden zengin içeriğine sahip oyunlar sahneleniyor. Bu hafta "Keloğlan Korsana Karşı" oyunu minik tiyatro severler için perde araladı.

Oyunda kitap korsanlarına karşı Keloğlanın verdiği mücadele eğlenceli bir dille anlatılıyor. 2 Seans oynanan oyunda 600 çocuk seyirci keyifli vakit geçirdi.

“DAMAT ALAYI” OYUNU BÜYÜKLER İÇİN SAHNE ALDI

Akşam saatlerinde çocuklardan boşalan seyirci koltuklarını büyükler dolduruyor. Sincanlı vatandaşlar bu hafta sonu  “Damat Alayı” oyunu ile haftanın yorgunluğunu attı. Oyunda konak sahibi Bayram Ağa’nın ölümünün ardından eşi ve kızının mirasla ilgili yaşadığı olaylar anlatılıyor. Büyük beğeni toplayan oyunu tek seansta 140 kişi izledi.

Birbirinden zengin içeriklere sahip tiyatroları, aynı zamanda https://ekultur.sincan.bel.tr/ internet adresinden de ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.