Sincan'da tertemiz okullar., sağlıklı sınıflar

Güncel 12.09.2022 - 01:26, Güncelleme: 12.09.2022 - 01:26
 

Sincan'da tertemiz okullar., sağlıklı sınıflar

Sincan Belediyesi ilçe sınırlarında yer alan 133 okulu dezenfekte ederek, yeni eğitim-öğretim sürecinin daha sağlıklı koşullarda yürütülmesi için hazır hale getirdi.Öğrenciler ve öğretmenler hijyen koşulları sağlanmış okullarda gönül rahatlığıyla derslerine başlayacak.
Vatandaşların sağlığını gözeten ve düzenli aralıklarla hijyen çalışmalarına devam eden Sincan Belediyesi’nin ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının odağında bu kez okullar vardı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalmadan ilçede bulunan bütün okullar öğrenciler ve öğretmenler için hazır hale getirildi. 5 Eylül’de başlayan dezenfekte çalışmalarında 133 okulda itinayla ilaçlama yapıldı. Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü çevre sağlığı ve ilaçlama birimi ekipleri 3 araç ve 6 personelle; okul girişinden itibaren tüm koridorlar, sınıflar, kütüphane, laboratuvar, tuvaletler ile idare odalarını dezenfekte etti. Sincan Belediyesi Ocak ayından bu yana 124 kamu kurumu, 226 adet özel alanda ilaçlama; 432 vaka, 902 kamu kurumunda da dezenfekte çalışmaları yaptı. Vatandaşların sağlığı için ilçede her türlü önlemlerin alındığını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “12 Eylül'de açılacak okullarımızdaöğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı için tüm önlemleri alıyoruz. Ailelerimiz müsterih olsunlar, dezenfekte çalışmalarımız titizlikle yapıldı. Yeni Eğitim ve öğretim yılının huzur ve sağlık içinde geçmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
Sincan Belediyesi ilçe sınırlarında yer alan 133 okulu dezenfekte ederek, yeni eğitim-öğretim sürecinin daha sağlıklı koşullarda yürütülmesi için hazır hale getirdi.Öğrenciler ve öğretmenler hijyen koşulları sağlanmış okullarda gönül rahatlığıyla derslerine başlayacak.

Vatandaşların sağlığını gözeten ve düzenli aralıklarla hijyen çalışmalarına devam eden Sincan Belediyesi’nin ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının odağında bu kez okullar vardı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalmadan ilçede bulunan bütün okullar öğrenciler ve öğretmenler için hazır hale getirildi. 5 Eylül’de başlayan dezenfekte çalışmalarında 133 okulda itinayla ilaçlama yapıldı.

Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü çevre sağlığı ve ilaçlama birimi ekipleri 3 araç ve 6 personelle; okul girişinden itibaren tüm koridorlar, sınıflar, kütüphane, laboratuvar, tuvaletler ile idare odalarını dezenfekte etti.

Sincan Belediyesi Ocak ayından bu yana 124 kamu kurumu, 226 adet özel alanda ilaçlama; 432 vaka, 902 kamu kurumunda da dezenfekte çalışmaları yaptı.

Vatandaşların sağlığı için ilçede her türlü önlemlerin alındığını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “12 Eylül'de açılacak okullarımızdaöğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı için tüm önlemleri alıyoruz. Ailelerimiz müsterih olsunlar, dezenfekte çalışmalarımız titizlikle yapıldı. Yeni Eğitim ve öğretim yılının huzur ve sağlık içinde geçmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.