SİNCAN’DA SEÇİM FAALİYETLERİ YOĞUNLAŞTI

28.04.2023 - 13:33, Güncelleme: 28.04.2023 - 13:33
 

SİNCAN’DA SEÇİM FAALİYETLERİ YOĞUNLAŞTI

Başkan Ercan Ve Ak Parti Milletvekili Adayı Remzi Albasan Taksicileri Ziyaret Ederken; Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta Ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Ak Parti Sincan SKM’ye Ziyarette Bulundu.
Vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Milletvekili Adayı Remzi Albasan ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Ercan ve Albasan STK ziyaretinin yanında taksici esnafını da unutmadı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında Mareşal Çakmak Taksi Durağında çalışan taksicilerin de misafiri oldu. Başkan Ercan’a ziyaretlerinde AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Remzi Albasan eşlik etti. Sincan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yola çıkarak esnaf, vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşları ve taksicilerle görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan vatandaşlarla hasbihal ederek esnafın taleplerini dinledi. Mareşal Çakmak Mahallesinde gerçekleşen esnaf ziyaretlerinin ardından Perşembe Semt Pazarı’nda pazarcılarla da görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan, Türk Kızılay’ı Sincan Şube Başkanlığına da bir ziyarette bulundu. Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Ercan ve Albasan, taksicileri de ziyaret ederek talep ve görüşlerini aldılar. Taksici esnafı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ercan ve Albasan’a teşekkür etti.   LEYLA ŞAHİN USTA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sincan’da bir dizi temaslarda bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un ev sahipliğinde gerçekleşen programda AK Parti Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şahin Usta ve Altay Sincan esnafı ve muhtarlarla da bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başta AK Parti Sincan SKM olmak üzere Sincan’da ziyaretlerde bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un da katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerin ilk durağı Sincan esnafı oldu. Pazar Esnafı ile selamlaşıp hayırlı kazançlar dileğinde bulundular ardından Sincan Organize Sanayi esnafının çayına ve sohbetine eşlik ettiler. Esnaf ziyaretinin ardından muhtarlarla bir araya gelindi. Seçim değerlendirmesi yapılarak Sincan ve Türkiye vizyonu hakkında konuşuldu. Ardından Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Çoban, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Sezgin Gülmez’i ziyaret ettiler.  
Başkan Ercan Ve Ak Parti Milletvekili Adayı Remzi Albasan Taksicileri Ziyaret Ederken; Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta Ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Ak Parti Sincan SKM’ye Ziyarette Bulundu.

Vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Milletvekili Adayı Remzi Albasan ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Ercan ve Albasan STK ziyaretinin yanında taksici esnafını da unutmadı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında Mareşal Çakmak Taksi Durağında çalışan taksicilerin de misafiri oldu. Başkan Ercan’a ziyaretlerinde AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Remzi Albasan eşlik etti.

Sincan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yola çıkarak esnaf, vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşları ve taksicilerle görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan vatandaşlarla hasbihal ederek esnafın taleplerini dinledi.
Mareşal Çakmak Mahallesinde gerçekleşen esnaf ziyaretlerinin ardından Perşembe Semt Pazarı’nda pazarcılarla da görüşen Başkan Ercan ve Remzi Albasan, Türk Kızılay’ı Sincan Şube Başkanlığına da bir ziyarette bulundu.

Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Ercan ve Albasan, taksicileri de ziyaret ederek talep ve görüşlerini aldılar. Taksici esnafı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ercan ve Albasan’a teşekkür etti.

 

LEYLA ŞAHİN USTA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sincan’da bir dizi temaslarda bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un ev sahipliğinde gerçekleşen programda AK Parti Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şahin Usta ve Altay Sincan esnafı ve muhtarlarla da bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başta AK Parti Sincan SKM olmak üzere Sincan’da ziyaretlerde bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un da katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerin ilk durağı Sincan esnafı oldu. Pazar Esnafı ile selamlaşıp hayırlı kazançlar dileğinde bulundular ardından Sincan Organize Sanayi esnafının çayına ve sohbetine eşlik ettiler.

Esnaf ziyaretinin ardından muhtarlarla bir araya gelindi. Seçim değerlendirmesi yapılarak Sincan ve Türkiye vizyonu hakkında konuşuldu.

Ardından Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Çoban, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Sezgin Gülmez’i ziyaret ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.