Sincan'da Kurban Bayramı hazırlığı

Ankara 09.06.2023 - 21:20, Güncelleme: 09.06.2023 - 21:20
 

Sincan'da Kurban Bayramı hazırlığı

Sincan Belediyesi kurban kesim yeri ve kurban pazarı alanları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sincan Belediyesi ekipleri Çimşit ve Yenikent’te 24 saat sahada bulunacak...
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Sincan Belediyesi ekipleri tarafından kurban çadırları kuruldu, alan özenle vatandaşlar için hazır hale getirildi. Çimşit ve Yenikent’te toplam 334 kurban satış çadırı hizmet veriyor. Ayrıca toplam 4 adet modern kurban kesim alanları da düzenlendi. Alan düzenlemesi, temizlik ve bakım çalışmalarının yapıldığı kurban kesim yeri ve kurban pazarı alanlarında Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri ve teknik birimler Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nden personeller görev alacak.  Kurban pazarında 24 saat hizmet verecek olan zabıta ekiplerinin yanından Çimşit ve Yenikent’te olmak üzere toplam 10 veteriner hekim görev yapacak. Kurban Bayramı için satıştan kesime vatandaşın her ihtiyacını düşünen Sincan Belediyesi, vatandaşlar ile besici ve satıcıların daha sağlıklı ortamda alışveriş yapabilmesi için gerekli tüm önlemleri alıyor. ALANLARDA KANTİN VE MESCİTLER DE YER ALACAK Vatandaşların her türlü ihtiyacını düşünen Sincan Belediyesi, kurban kesim ve pazar alanlarında kantin, mescit ve abdest alma yerleriyle de hizmet verecek. Kurbanlık hayvanları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar küpe numarası ile pazar yerinde bulunan zabıta noktasını veya www.sincan.bel.tr internet adresini ziyaret edebilir.
Sincan Belediyesi kurban kesim yeri ve kurban pazarı alanları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sincan Belediyesi ekipleri Çimşit ve Yenikent’te 24 saat sahada bulunacak...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Sincan Belediyesi ekipleri tarafından kurban çadırları kuruldu, alan özenle vatandaşlar için hazır hale getirildi. Çimşit ve Yenikent’te toplam 334 kurban satış çadırı hizmet veriyor. Ayrıca toplam 4 adet modern kurban kesim alanları da düzenlendi.

Alan düzenlemesi, temizlik ve bakım çalışmalarının yapıldığı kurban kesim yeri ve kurban pazarı alanlarında Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri ve teknik birimler Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nden personeller görev alacak. 

Kurban pazarında 24 saat hizmet verecek olan zabıta ekiplerinin yanından Çimşit ve Yenikent’te olmak üzere toplam 10 veteriner hekim görev yapacak. Kurban Bayramı için satıştan kesime vatandaşın her ihtiyacını düşünen Sincan Belediyesi, vatandaşlar ile besici ve satıcıların daha sağlıklı ortamda alışveriş yapabilmesi için gerekli tüm önlemleri alıyor.

ALANLARDA KANTİN VE MESCİTLER DE YER ALACAK

Vatandaşların her türlü ihtiyacını düşünen Sincan Belediyesi, kurban kesim ve pazar alanlarında kantin, mescit ve abdest alma yerleriyle de hizmet verecek.

Kurbanlık hayvanları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar küpe numarası ile pazar yerinde bulunan zabıta noktasını veya www.sincan.bel.tr internet adresini ziyaret edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.