SİNCAN'DA KADINLARA “SAĞLIK” TAVSİYELERİ

Sağlık 21.10.2022 - 17:33, Güncelleme: 21.10.2022 - 17:33
 

SİNCAN'DA KADINLARA “SAĞLIK” TAVSİYELERİ

Her ay birbirinden değerli konukları ağırlayarak önemli konulara yer verilen Kadın Kadına Aile sohbetlerinde bu ay “sağlık” konusu ele alındı. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktoru Prof. Dr. Aydan Biri katılımcılara önemli sağlık tavsiyelerinde bulundu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın destekleriyle Başkan Ercan’ın eşi Emine Ercan’ın öncülüğünde düzenlenen “Kadın Kadına Aile Sohbetleri” devam ediyor. Bu Ay Programın Konusu ‘Sağlık’ Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktoru Prof. Dr. Aydan Biri’nin konuşmacı olarak katıldığı programda sağlıklı beslenmeden kadın hastalıklarına kadar önemli konularda Sincanlı kadınlar bilgilendirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek sağlığımızın kıymetini bilelim mesajı verdi. “Uzun bir süre pandemi süreci yaşadık. Bu süreçte sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu gördük.Ailelerimizden uzak kaldık. Bu konuda Sincan Belediyesinin birçok çalışması oldu. Evlenecek olan çiftlerimize aile okulu adı altında eğitimler veriliyor. Hamileler için seminer düzenleniyor. Ayrıca ilçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa konaklarımızda seminerler ve testler yapılıyor. Kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza her daim destek olan Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan’a da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da programa katılarak katılımcıları selamladı. Başkan Ercanşunları söyledi; “Sincan Belediyesi olarak asli belediyecilik hizmetlerinde gayet güzel çalışma sistemimiz devam ediyor ama bunlarla yetinemeyiz. Kültür, sanat, spor ve eğitim bizim için çok önemli. Belediye bütçemizin büyük kısmını buna harcıyoruz. 7 kütüphanemiz oldu. 70 binlere dayandı üye sayısı. Bebek kütüphanesi, matematik müzesiyle daha da keyifli hale getiriyoruz. Çok sayıda spor tesisleri halı sahalarından basket sahalarına kadar birçok tesis yaptık. 3 tane yapımı devam eden havuzumuz var. Sanat merkezi, Hanımlar konağı, Güngörmüşler konaklarıyla, sosyal yardımlarımızla elimizden geleni seferber ediyoruz. Hem kültür ve sanatta aynı zamanda çevre dostu anlayışıyla, asli belediyecilik hizmetlerini de asla aksatmadan, kadınlarımıza da yaptığımız hizmet ve etkinlikleri arttırarak devam ediyoruz. Dualarınızı bizden esirgemeyin.”
Her ay birbirinden değerli konukları ağırlayarak önemli konulara yer verilen Kadın Kadına Aile sohbetlerinde bu ay “sağlık” konusu ele alındı. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktoru Prof. Dr. Aydan Biri katılımcılara önemli sağlık tavsiyelerinde bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın destekleriyle Başkan Ercan’ın eşi Emine Ercan’ın öncülüğünde düzenlenen “Kadın Kadına Aile Sohbetleri” devam ediyor.

Bu Ay Programın Konusu ‘Sağlık’

Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tıbbi Biyoloji ve Genetik Doktoru Prof. Dr. Aydan Biri’nin konuşmacı olarak katıldığı programda sağlıklı beslenmeden kadın hastalıklarına kadar önemli konularda Sincanlı kadınlar bilgilendirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek sağlığımızın kıymetini bilelim mesajı verdi.

“Uzun bir süre pandemi süreci yaşadık. Bu süreçte sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu gördük.Ailelerimizden uzak kaldık. Bu konuda Sincan Belediyesinin birçok çalışması oldu. Evlenecek olan çiftlerimize aile okulu adı altında eğitimler veriliyor. Hamileler için seminer düzenleniyor. Ayrıca ilçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa konaklarımızda seminerler ve testler yapılıyor. Kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza her daim destek olan Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan’a da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da programa katılarak katılımcıları selamladı.

Başkan Ercanşunları söyledi;

Sincan Belediyesi olarak asli belediyecilik hizmetlerinde gayet güzel çalışma sistemimiz devam ediyor ama bunlarla yetinemeyiz. Kültür, sanat, spor ve eğitim bizim için çok önemli. Belediye bütçemizin büyük kısmını buna harcıyoruz. 7 kütüphanemiz oldu. 70 binlere dayandı üye sayısı. Bebek kütüphanesi, matematik müzesiyle daha da keyifli hale getiriyoruz. Çok sayıda spor tesisleri halı sahalarından basket sahalarına kadar birçok tesis yaptık. 3 tane yapımı devam eden havuzumuz var. Sanat merkezi, Hanımlar konağı, Güngörmüşler konaklarıyla, sosyal yardımlarımızla elimizden geleni seferber ediyoruz.

Hem kültür ve sanatta aynı zamanda çevre dostu anlayışıyla, asli belediyecilik hizmetlerini de asla aksatmadan, kadınlarımıza da yaptığımız hizmet ve etkinlikleri arttırarak devam ediyoruz. Dualarınızı bizden esirgemeyin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.