Sincan’da Hava Araçları İle İlaçlama Dönemi

Yerel 13.07.2023 - 13:59, Güncelleme: 13.07.2023 - 13:59
 

Sincan’da Hava Araçları İle İlaçlama Dönemi

Sincan Belediyesi haşere ve sinekle mücadelede yeni bir dönem başlattı. Rutin ilaçlama çalışmalarının yanında artık hava araçları da kullanılıyor. Uygulama ile hem etkin mücadele gerçekleştiriliyor, hem de zamandan tasarruf sağlanıyor.
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Sincan Belediyesi, vektörel mücadelede yeni bir dönem başlattı. Ekipler ilaçlama faaliyetlerini bir adım daha öteye taşıdı ve hava araçları kullanmaya başladı. 2 Hava Aracı Ulaşılması Zor Alanları İlaçlıyor Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçmek için etkin bir mücadele yürütüyor.57 mahalle, 450 park ve diğer pek çok alan belirli periyotlarla ilaçlanmaya devam ediyor. Bunlara ek olarak çalışmalara dahil edilen 2 hava aracı ile işler kolaylaştı. 4 Kişilik Ekip Sahada 4 kişilik ekip yeşil alanlar ve ulaşılması zor bataklık arazilerde ilaçlama yapıyor. Böylece binlerce metrekare alan dakikalar içinde taranıyor, hızla ilaçlama çalışması yapılıyor. Uygulama ile halk sağlığı zararlılarına karşı etkin mücadele yürütülürken, zamandan da tasarruf sağlanıyor. 
Sincan Belediyesi haşere ve sinekle mücadelede yeni bir dönem başlattı. Rutin ilaçlama çalışmalarının yanında artık hava araçları da kullanılıyor. Uygulama ile hem etkin mücadele gerçekleştiriliyor, hem de zamandan tasarruf sağlanıyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Sincan Belediyesi, vektörel mücadelede yeni bir dönem başlattı. Ekipler ilaçlama faaliyetlerini bir adım daha öteye taşıdı ve hava araçları kullanmaya başladı.

2 Hava Aracı Ulaşılması Zor Alanları İlaçlıyor

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçmek için etkin bir mücadele yürütüyor.57 mahalle, 450 park ve diğer pek çok alan belirli periyotlarla ilaçlanmaya devam ediyor. Bunlara ek olarak çalışmalara dahil edilen 2 hava aracı ile işler kolaylaştı.

4 Kişilik Ekip Sahada

4 kişilik ekip yeşil alanlar ve ulaşılması zor bataklık arazilerde ilaçlama yapıyor. Böylece binlerce metrekare alan dakikalar içinde taranıyor, hızla ilaçlama çalışması yapılıyor. Uygulama ile halk sağlığı zararlılarına karşı etkin mücadele yürütülürken, zamandan da tasarruf sağlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.