SİNCAN’DA ENGEL TANIMAYAN OYUNCULARA ALKIŞ VE TAKDİR

Güncel 03.12.2022 - 12:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 12:11
 

SİNCAN’DA ENGEL TANIMAYAN OYUNCULARA ALKIŞ VE TAKDİR

Sincan Belediyesi bünyesinde eğitim gören down sendromlu, otizmli, zihinsel ve bedensel engelli özel öğrencilerden oluşan “Umudun Kanatları” grubu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle “Tepetaklak Bi Dünya” isimli bir tiyatro oyunu sahneledi. Engelleri aşan Umudun Kanatları, seyirciden büyük alkış topladı.
Engelli vatandaşların hayatlarının her alanında yanlarında olmaya çalışan Sincan Belediyesi “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle düzenlediği programlarla farkındalık oluşturuyor.  Down sendromlu, otizmli, zihinsel ve bedensel engelli özel öğrencilerden oluşan “Umudun Kanatları” grubu sahneledikleri tiyatro oyunu ile büyük beğeni kazandı. “Umudun Kanatları” grubu, hafta içi her gün tiyatro derslerine katılıp eğitim aldı. Eğitimlerin sonunda “Tepetaklak Bi Dünya” isimli oyunla tiyatro sahnesine çıkan “Umudun Kanatları” grubu, seyircinin oyunda engelli bireylerin dünyasına bambaşka bir pencereden bakmalarını sağlıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da seyirciler arasındaydı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Umudun Kanatları’nı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmadı. Oyunu aynı zamanda AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan Kaymakamı Cengiz Ünsal ve vatandaşlar izledi. Oyunu seyrederken duygu dolu anlar yaşayan Başkan Ercan, “Kardeşlerimizin, imkân tanındığındaneler başarabileceklerine bir kez daha şahit olduk. Umudun Kanatları özel eğitim grubumuzun sahnelediği Tepetaklak Bi Dünya tiyatro oyununu büyük bir keyifle izledik. Emeği geçen özel eğitim grubumuza teşekkür ederim.” diye konuştu.
Sincan Belediyesi bünyesinde eğitim gören down sendromlu, otizmli, zihinsel ve bedensel engelli özel öğrencilerden oluşan “Umudun Kanatları” grubu “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle “Tepetaklak Bi Dünya” isimli bir tiyatro oyunu sahneledi. Engelleri aşan Umudun Kanatları, seyirciden büyük alkış topladı.

Engelli vatandaşların hayatlarının her alanında yanlarında olmaya çalışan Sincan Belediyesi “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle düzenlediği programlarla farkındalık oluşturuyor.  Down sendromlu, otizmli, zihinsel ve bedensel engelli özel öğrencilerden oluşan “Umudun Kanatları” grubu sahneledikleri tiyatro oyunu ile büyük beğeni kazandı.

“Umudun Kanatları” grubu, hafta içi her gün tiyatro derslerine katılıp eğitim aldı. Eğitimlerin sonunda “Tepetaklak Bi Dünya” isimli oyunla tiyatro sahnesine çıkan “Umudun Kanatları” grubu, seyircinin oyunda engelli bireylerin dünyasına bambaşka bir pencereden bakmalarını sağlıyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da seyirciler arasındaydı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Umudun Kanatları’nı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmadı. Oyunu aynı zamanda AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Sincan Kaymakamı Cengiz Ünsal ve vatandaşlar izledi.

Oyunu seyrederken duygu dolu anlar yaşayan Başkan Ercan, Kardeşlerimizin, imkân tanındığındaneler başarabileceklerine bir kez daha şahit olduk.

Umudun Kanatları özel eğitim grubumuzun sahnelediği Tepetaklak Bi Dünya tiyatro oyununu büyük bir keyifle izledik. Emeği geçen özel eğitim grubumuza teşekkür ederim. diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.