SİNCAN’DA DÖRDÜNCÜ MAHALLE KONAĞININ DA TEMELİ ATILDI

Yerel 09.12.2022 - 10:27, Güncelleme: 09.12.2022 - 10:27
 

SİNCAN’DA DÖRDÜNCÜ MAHALLE KONAĞININ DA TEMELİ ATILDI

“4 Mahalleye Konak” projesini başlatan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kısa sürede dört mahallede de konakların temellerini attı. Son olarak Ücret Mahallesinde düzenlenen törende butona basıldı, temele ilk harç döküldü. Törende konuşan Başkan Murat Ercan, “Konakları hep canlı tutun.” çağrısı yaptı.
Vatandaşları bir araya getiren sosyal, kültürel faaliyetlerle buluşturan Sincan Belediyesi konakları ilçenin her noktasına yayılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan son olarak 4 mahalleye Konak” projesini başlatarak merkeze uzak mahalleleri de konaklarla buluşturuyor. Son olarak Ücret mahallesinde yapılan temel atma töreniyle dört Konağın da yapımına başlandı. Yeni Kayı, Peçenek, Polatlar ve son olarak Ücret mahallerinde konak yapımı için butona basıldı, temelleri atıldı. Ücret Mahallesi Konak Temel Atma Töreninde konuşan Sincan belediye Başkanı Murat Ercan mahalle sakinlerine şu sözlerle seslendi; “Bugün burada mutlu, güzel bir vesile ile bir araya geldik. Ücret bizim en büyük köylerimizden bir tanesi. Özellikle yazın buraların tadına doyum olmuyor. Bir de konağımız yapılıyor. Sizden en büyük talebim; bu konağın boş kalmaması, hep canlı kalması. Özellikle hanımlardan rica ediyorum. Siz nasıl yönetirseniz burası da öyle gider. Konağımız hayırlı olsun.” Konuşmaların ardından Ücret Mahallesi konağının da inşasına başlandı. Böylece Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan söz verdiği 4 mahalle konağının temellerini kısa sürede atmış oldu.
“4 Mahalleye Konak” projesini başlatan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kısa sürede dört mahallede de konakların temellerini attı. Son olarak Ücret Mahallesinde düzenlenen törende butona basıldı, temele ilk harç döküldü. Törende konuşan Başkan Murat Ercan, “Konakları hep canlı tutun.” çağrısı yaptı.

Vatandaşları bir araya getiren sosyal, kültürel faaliyetlerle buluşturan Sincan Belediyesi konakları ilçenin her noktasına yayılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan son olarak 4 mahalleye Konak” projesini başlatarak merkeze uzak mahalleleri de konaklarla buluşturuyor. Son olarak Ücret mahallesinde yapılan temel atma töreniyle dört Konağın da yapımına başlandı.

Yeni Kayı, Peçenek, Polatlar ve son olarak Ücret mahallerinde konak yapımı için butona basıldı, temelleri atıldı. Ücret Mahallesi Konak Temel Atma Töreninde konuşan Sincan belediye Başkanı Murat Ercan mahalle sakinlerine şu sözlerle seslendi;

“Bugün burada mutlu, güzel bir vesile ile bir araya geldik. Ücret bizim en büyük köylerimizden bir tanesi. Özellikle yazın buraların tadına doyum olmuyor. Bir de konağımız yapılıyor. Sizden en büyük talebim; bu konağın boş kalmaması, hep canlı kalması. Özellikle hanımlardan rica ediyorum. Siz nasıl yönetirseniz burası da öyle gider. Konağımız hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından Ücret Mahallesi konağının da inşasına başlandı. Böylece Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan söz verdiği 4 mahalle konağının temellerini kısa sürede atmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.