Sincan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek turu

Ankara 22.05.2023 - 13:56, Güncelleme: 22.05.2023 - 13:56
 

Sincan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek turu

Sincan’da seçim çalışmaları devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi...
AK Parti Ankara 3. Bölgeden Milletvekili seçilen Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Girmeç Mahallesi ve Beyobası Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Ercan ve Baykoç burada vatandaşın taleplerini dinleyerek notlar aldı. Sincan Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Toplu İşyeri Kooperatifleri’nce düzenlenen programa da iştirak eden Baykoç, Sincan ziyareti ile ilgili şunları söyledi: “Bugün Sincan ilçemizin dört bir tarafını gezdik. Öğlen saatlerinde Girmeç ve Beyobası köylerimizde; Öğleden sonra toplantı ve düğün programlarında, Akşama doğru pazaryeri, stk ve mahalle meclislerimizde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Türkiye Yüzyılı mefkûremizin gerçekleşmesi adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına vatandaşlarımızdan destek istedik. Sincanımız, Ankaramız, Türkiyemiz heyecanlı bir şekilde ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyor.” Daha sonra Pınarbaşı Mahallesinde pazar esnafıyla bir araya gelen Başkan Ercan ve Ahmet Fethan Baykoç, oradan Saraycık Mahallesine geçerek Sincanlı vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Başkan Ercan “Milletvekilimiz Ahmet Fethan Baykoç ile esnafımızı, hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik. Güçlü Türkiye için esnafımızın, vatandaşımızın sesini dinlemeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve bereketimiz daim olsun” dedi.
Sincan’da seçim çalışmaları devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi...

AK Parti Ankara 3. Bölgeden Milletvekili seçilen Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

Girmeç Mahallesi ve Beyobası Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Ercan ve Baykoç burada vatandaşın taleplerini dinleyerek notlar aldı. Sincan Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Toplu İşyeri Kooperatifleri’nce düzenlenen programa da iştirak eden Baykoç, Sincan ziyareti ile ilgili şunları söyledi:

“Bugün Sincan ilçemizin dört bir tarafını gezdik. Öğlen saatlerinde Girmeç ve Beyobası köylerimizde; Öğleden sonra toplantı ve düğün programlarında, Akşama doğru pazaryeri, stk ve mahalle meclislerimizde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Türkiye Yüzyılı mefkûremizin gerçekleşmesi adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına vatandaşlarımızdan destek istedik. Sincanımız, Ankaramız, Türkiyemiz heyecanlı bir şekilde ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyor.”

Daha sonra Pınarbaşı Mahallesinde pazar esnafıyla bir araya gelen Başkan Ercan ve Ahmet Fethan Baykoç, oradan Saraycık Mahallesine geçerek Sincanlı vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Başkan Ercan “Milletvekilimiz Ahmet Fethan Baykoç ile esnafımızı, hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik. Güçlü Türkiye için esnafımızın, vatandaşımızın sesini dinlemeye devam edeceğiz. Birliğimiz ve bereketimiz daim olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.