Sincan'da çözüm üreten sorun çözen merkez

Çalışma Hayatı (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.02.2024 - 12:01, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:01
 

Sincan'da çözüm üreten sorun çözen merkez

Sincan Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerine büyük önem veriyor ve bu doğrultuda hizmetlerini sürekli olarak geliştiriyor...
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve ekibi, vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için ellerinden geleni yapıyor. Çözüm Merkezi adı verilen halkla ilişkiler uygulaması, çağdaş belediyecilik anlayışını teknolojiyle birleştirerek vatandaşlarla belediye arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Bu merkez, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Çözüm Merkezi, altyapısını sürekli güçlendirerek çalışmalarına devam ediyor. Tüm iletişim kanallarını etkin bir şekilde yöneten merkez, vatandaşların taleplerini koordineli bir şekilde topluyor ve en kısa sürede çözüme ulaştırıyor. Bu süreçte, ulakBEL sistemi adı verilen bir sistem kullanılarak belediye birimleri arasındaki koordinasyon sağlanıyor. Çözüm Merkezi, Cimer, Telefon, Faks, Whatsapp, E-posta, Mobil Uygulama, Twitter gibi çeşitli iletişim kanallarıyla entegre olarak çalışıyor. Vatandaşlar, taleplerini 444 4 762 numaralı telefondan ileterek çözüme kavuşmasını sağlayabiliyorlar. Çözüm Merkezi'ne gelen talepler, ilgili müdürlüklere iletiliyor ve müdürlüklerden gelen cevaplar doğrultusunda vatandaşlar en kısa sürede bilgilendiriliyorlar. 2023 yılında, toplam 255 bin 688 çağrı cevaplandırılarak çözüme kavuşturuldu ve 156 bin 707 başvuru oluşturuldu.
Sincan Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerine büyük önem veriyor ve bu doğrultuda hizmetlerini sürekli olarak geliştiriyor...

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve ekibi, vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için ellerinden geleni yapıyor.

Çözüm Merkezi adı verilen halkla ilişkiler uygulaması, çağdaş belediyecilik anlayışını teknolojiyle birleştirerek vatandaşlarla belediye arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Bu merkez, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına anında cevap veriyor.

Çözüm Merkezi, altyapısını sürekli güçlendirerek çalışmalarına devam ediyor. Tüm iletişim kanallarını etkin bir şekilde yöneten merkez, vatandaşların taleplerini koordineli bir şekilde topluyor ve en kısa sürede çözüme ulaştırıyor. Bu süreçte, ulakBEL sistemi adı verilen bir sistem kullanılarak belediye birimleri arasındaki koordinasyon sağlanıyor. Çözüm Merkezi, Cimer, Telefon, Faks, Whatsapp, E-posta, Mobil Uygulama, Twitter gibi çeşitli iletişim kanallarıyla entegre olarak çalışıyor.

Vatandaşlar, taleplerini 444 4 762 numaralı telefondan ileterek çözüme kavuşmasını sağlayabiliyorlar. Çözüm Merkezi'ne gelen talepler, ilgili müdürlüklere iletiliyor ve müdürlüklerden gelen cevaplar doğrultusunda vatandaşlar en kısa sürede bilgilendiriliyorlar. 2023 yılında, toplam 255 bin 688 çağrı cevaplandırılarak çözüme kavuşturuldu ve 156 bin 707 başvuru oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.