Sincan'da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.03.2024 - 15:42, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:42
 

Sincan'da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 7'den 70'e tüm ilçelilerle buluşmaya devam ediyor... Ercan özellikle çocuk ve gençlerle sohbet ederek, onlar için projeler geliştirmeyi önemsiyor...
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşları, gençleri ve çocukları ziyaret etmeyi ve onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler gerçekleştirmeyi önemsiyor. Seçim otobüsüyle mahalle mahalle dolaşarak halkı selamlayan Başkan Ercan, gençlerle buluşmaya da büyük önem veriyor. Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek onlarla sohbet eden ve futbol oynayan Başkan Ercan, gençlerle olan iletişimini ve etkileşimini güçlendiriyor. Sokak sokak dolaşarak vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Murat Ercan, seçim otobüsüyle de halkı selamlıyor ve ilgiyle karşılanıyor. Otobüsten inerek Sincanlılarla kucaklaşan ve minikleri de unutmayan Başkan Ercan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların sevgisini kazanıyor. Başkan Ercan, yeni dönem projelerinden bahsederken, en büyük mükafatlarının ilçeye kazandırdıkları eserler ve hizmetler için hemşerilerinden aldıkları dualar olduğunu vurguluyor. Onun için başarı, Sincanlıların memnuniyeti ve desteğiyle ölçülüyor. Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle futbol oynayarak onların sevgisini kazanan Başkan Ercan, çocuklarla olan etkileşimini güçlendiriyor ve onların takdirini kazanıyor. Bu tür etkinliklerle Sincanlı gençler ve çocuklar arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 7'den 70'e tüm ilçelilerle buluşmaya devam ediyor... Ercan özellikle çocuk ve gençlerle sohbet ederek, onlar için projeler geliştirmeyi önemsiyor...

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşları, gençleri ve çocukları ziyaret etmeyi ve onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler gerçekleştirmeyi önemsiyor. Seçim otobüsüyle mahalle mahalle dolaşarak halkı selamlayan Başkan Ercan, gençlerle buluşmaya da büyük önem veriyor. Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek onlarla sohbet eden ve futbol oynayan Başkan Ercan, gençlerle olan iletişimini ve etkileşimini güçlendiriyor.

Sokak sokak dolaşarak vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Murat Ercan, seçim otobüsüyle de halkı selamlıyor ve ilgiyle karşılanıyor. Otobüsten inerek Sincanlılarla kucaklaşan ve minikleri de unutmayan Başkan Ercan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların sevgisini kazanıyor.

Başkan Ercan, yeni dönem projelerinden bahsederken, en büyük mükafatlarının ilçeye kazandırdıkları eserler ve hizmetler için hemşerilerinden aldıkları dualar olduğunu vurguluyor. Onun için başarı, Sincanlıların memnuniyeti ve desteğiyle ölçülüyor.

Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle futbol oynayarak onların sevgisini kazanan Başkan Ercan, çocuklarla olan etkileşimini güçlendiriyor ve onların takdirini kazanıyor. Bu tür etkinliklerle Sincanlı gençler ve çocuklar arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.