Sincan’da Çocuk Şenliği Coşkusu

Yerel 30.07.2023 - 10:43, Güncelleme: 30.07.2023 - 10:43
 

Sincan’da Çocuk Şenliği Coşkusu

Sincan çok renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı, yüzlerce çocuk Kent Meydanı’nı doldurdu. Sincan Belediyesi Mahalle Şenliğinde yarışmalar, rengarenk oyuncaklar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı.
Sincan Belediyesi yaz tatilinde çocukların doyasıya eğlenebilmesi için 2 gün süren muhteşembir şenlik organize etti. Yüzlerce çocuk Kent Meydanı’nda Mahalle Şenliğinde bir araya geldi… Palyaçolar şenliğe renk kattı, minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Yarışmalarla heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Pamuk şekeri ve mısırla damaklar şenlendi. BAŞKAN ERCAN ÇOCUKLARLA EĞLENDİ Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların heyecanına ortak oldu, oyunlar oynadı, fotoğraf çekildi, patlamış mısır ikram etti, çocuklarla özel olarak ilgilendi. Başkan Ercan’ı yanında gören miniklerin heyecanı görülmeye değerdi. Mahalle şenliğine babası ile katılan Tuğrul Çağatay ilk kez böyle bir şenliğe katılmanın mutluluğunu yaşadı. “Babam beni oyuncaklara bindirdi, çok sevdim, palyaço da var. Burada oyun oynamak çok hoşuma gitti.” dedi. Evlatlarının bu mutlu anına tanık olan anne ve babalar da organizasyona tam not vererek Sincan Belediyesine teşekkür etti. Şenliğin yaz boyunca yapılması planlanıyor.   BAŞKAN ERCAN’DAN AŞURE İKRAMI Bu arada paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın simgesi Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda aşure ikramında da bulunuldu. Başkan Ercan ve eşi Emine Ercan aşure dağıtım standının başına geçti, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.
Sincan çok renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı, yüzlerce çocuk Kent Meydanı’nı doldurdu. Sincan Belediyesi Mahalle Şenliğinde yarışmalar, rengarenk oyuncaklar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı.

Sincan Belediyesi yaz tatilinde çocukların doyasıya eğlenebilmesi için 2 gün süren muhteşembir şenlik organize etti. Yüzlerce çocuk Kent Meydanı’nda Mahalle Şenliğinde bir araya geldi…

Palyaçolar şenliğe renk kattı, minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Yarışmalarla heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar tatilin keyfini doyasıya çıkardı. Pamuk şekeri ve mısırla damaklar şenlendi.

BAŞKAN ERCAN ÇOCUKLARLA EĞLENDİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocukların heyecanına ortak oldu, oyunlar oynadı, fotoğraf çekildi, patlamış mısır ikram etti, çocuklarla özel olarak ilgilendi. Başkan Ercan’ı yanında gören miniklerin heyecanı görülmeye değerdi.

Mahalle şenliğine babası ile katılan Tuğrul Çağatay ilk kez böyle bir şenliğe katılmanın mutluluğunu yaşadı. “Babam beni oyuncaklara bindirdi, çok sevdim, palyaço da var. Burada oyun oynamak çok hoşuma gitti.” dedi. Evlatlarının bu mutlu anına tanık olan anne ve babalar da organizasyona tam not vererek Sincan Belediyesine teşekkür etti. Şenliğin yaz boyunca yapılması planlanıyor.

 

BAŞKAN ERCAN’DAN AŞURE İKRAMI

Bu arada paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın simgesi Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda aşure ikramında da bulunuldu. Başkan Ercan ve eşi Emine Ercan aşure dağıtım standının başına geçti, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.